Izetbegović: Nikolić da razmisli

Ostavite komentar


  1. Bez imalo srama g Izetbegovic odvraca Nikolica od odlaska u Banjaluku na proslavu dana drzavnosti RS.Pa On i njegovi emisari po raznim poslovima idu po svetu; Turska,Saudi Arabija,UAR, i druge zemlje koje Bakir smatra "prijateljskim". To sto je "Ustavni Sud" ukinuo taj dan kao dan drzavnosti RS to niko od Srba ne smatra ni sudom ni ustavnim. Samo pogledajmo ko su "sudije". Stranci koji, za velike pare, donose pausalne odluke, ni na cemu zasnovane, a naj manje na pravdi. Ova drska ucena je samo nastavak onoga sto su Izetbegovici navikli da rade dok su svetom vladali Klintonovi i Busovi kojima je pak direktive davala Saudijska Arabija. Dao Bog, svet se menja. Neki pravedniji poredak se nazire na vidiku. Nikolic je Predsednik svih Srba pa nikako nemoze da ignorise 1,5 milion Srba koji zive u RS. Srecni Bozicni praznici i Dan RS Sveti Stevan.

  2. Nikolić se jada da nije dobrodošao u Sarajevo…pa nije bio ni ““92.-““93. pa je dolazio…

  3. Sta drugo ocekivati od radikalskog nacionaliste iliti "vojvoda od Bajcetinu".U Srbiji se srpski entitet drzave BiH smatra drzavom.To je ratni plen,koji je Srbija dobila,jer je aktivno ucestvovala u ratu devedesetih.Srecom,u Hrvatskoj su dobili lekciju,koju ce pamtiti zauvek,otuda i tolika mrznja prema Hrvatskoj.Gosponu Izetbegovicu preporucujem da ode na proslavu dana Republike Kosovo,ili pak,ako moze da se spreci ulazak ovog vojvode u BiH.

  4. Tomislave, tvoje i Vucicevo zevzečenje o proslavi etničkog čisćenja skupo ce da kosta Srbiju!

  5. Могу ли Бошњаци(изБиХ а и Турци) да посећују Рашку?Не правимо им сачекуше и не вијамо их по Новом Пазару.Да не припрема ИзетЈуниор за Николића оно што му није успело са Вучићем?Дакле,бићемо на Св Првомученика и архиђакона Стевана у Бањалуци!

  6. Da li u Vasim pravilima pise da necete objaviti odgovor na komentar? Kada su mene oslovljavali sa BABA i predlagali mi da strikam, bilo je u redu, a kada sam ja gdinu Groznom odgovorila da Nikolic NIJE predsednik svih Srba, vec Drzave Srbije, pa i onih koji NISU Srbi, to niste objavili.

  7. Nikolić da razmisli, inače će u Sarajevu biti domaćinski ugošćen kao Vučić prošle godine u Potočarima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.