Izetbegović: Tanjug plasirao lažnu vest i izvrće činjenice

Ostavite komentar


  1. Lažna agencija sa lažnim vestima TANJUG, postoji uprkos svim zakonima i služi režimu da održava raspamećene, negativne tenzije sa susednim državama. Time se pravi problemi u Srbiji guraju pod tepih, a politički "jastrebovi" Vulin, Stefanović i naravno njihov mentor kroje nove sukobe, da bi ih zatim uspešno rešavali i spašavali nas od četvrtog balkanskog rata.

  2. Magla za siroke narodne masee. Slucaj Ramus Haradinaj. Idu izbori Vucko na ne bas cvrstim nogama a zapadu treba covek koji ce da zavrsi posao oko Kosova. Sve ta glumatanja je samo farsa jer na balkanu zapad vedri i oblaci i on se o svemu pita oni su olupali jednu Srbiju a sad im Vucko i Alija kvare planove ha ha ha. To ti je kao kad danas pise o boginjama zato sto brine o sirokim narodnim masama a ne da vajdi za svoj dzep. Ovaj sljam elita tkz. SRBIJE JASE SA 4 JAHACA APOKALIPSE POSLE KOJE SRBIJA VISE NIKA NECE BITI ISTA.CAK MOZDA I NESTANEMO KO NAROD. BAS ME ZANIMA STA BI TAD DANAS PISAO. AUTOSOVINIZAM JE VRLINA SRPSKE TZV. ELITE . RECIMO OSTAVITE DANAS BEZ DONACIJA OD SVOG TIRAZA I DRAZINIH TEKSTOVA DRAZA NEBI MOGAO NI GACE DA KUPI HA HA HA ZALOSNO AL TAKO JE A ZA KAFANU PIO BI ISPRED SZR RADNJE SEDECI NA GAJBU UZ ZIDARSKO PIVO HA HA HA TO JE DANAD

  3. Njveća smejurija će biti kada za izvesno vreme, verovatno ne tako dugo, budemo vratili film i čitali ovo današnje, jučerašnje,……….. prepucavanje, nadmudrivanje, tumačenja ko je šta, i u kom kontekstu rekao, prožeto svime i svačime, a glede priznanja Kosova od strane Srbije koje će svakako uslediti. Da li na implicitni ili eksplicitni način, to je manje važno. Samo nije jasno ko će tada izigravati "vjeru", a ko "nevjeru" jer tada neće pomoći "konteksti".

  4. Bakir Izetbegović sada pokušava da se izvuče i krivi druge da su loše preneli vest. Sada je svesan greške koju je napravio pa napada druge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.