Izraelski ambasador pozdravio rezultate razgovora u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Srbija ce biti jos zadovoljnija Izraelom, ako ona ulozi makar mrvicu svog ogromnog kapitala u Srbiji!

  2. Srbija i Izrael imaju dobar politički dijalog, ekonomsku saradnju, međusobno poštovanje, solidarnost i zajedničku istoriju dvaju naroda, koji su delili tokom Drugog svetskog rata.

  3. Nadam se da ce Izrael preispitati odlugu o priznavanju tzv.nezavisnosti Kosova, jer i kroz istoriju Srbija i Izrael su se zajedno borili protiv fasizma, patio je i jedan i drugi narod

  4. Mogu da kažem da smo uradili pravu stvar što se tiče diplomatije sa Izraelom, ovo je od ključnog značaja za našu zemlju. Bitno nam je da Izrael nikad nije priznao nezavisnost KIM-a.

  5. Ogroman je ovo uspeh diplomatski za našu zemlju gledajući Izrael uradila su pravu stvar po pitanju saradnje sa našom zemljom. Ovo je od velikog značaja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.