Izvestilac EP za Kosovo pita Tačija zašto dovodi u opasnost svoju zemlju

Ostavite komentar


  1. Kosovo i nije Tačijeva zemlja to bi članica EP trebala da zna,oteli su je od suverene države ali neka sve se plaća neko jeftinije a neko preskupo

    1. Ima jos oteto Albaske zemle do Nis-a i Vranje necemo se mireti sve dok ne vracamo nase …

        1. Kosovo i „metohija“ je prestala da postoji 1999 godine od 1999 do 2008 je bilo slobodna Kosovo a od 2008 Nezavisno Derzava Republika Kosova …

      1. @KOSOVAR

        Na cemu si aljbanski patriljoto? Nego, nije te blam da se potpisujes sa „Kosovar“? Kapiras da je „Kosovo“ srpski naziv i da taj naziv potice iz srpskog jezika? Nego, brini ti bolje da Srbi, Grci, Makedonci, Crnogorci ne krenu da vracaju ono sto je njihovo a sta ste oteli. Bicete manji od Andore.

  2. Al’ vam je vest?!
    Strašno sam zabrinut.
    Ako nemate šta?onda nemojte ni pisati ovakve gluposti!!!

  3. Zar niko ne shvaća da samo uklanjanjem Kurtija on spašava svoju kožu..

  4. Kurti, populista i sovinista u rangu Seselja je nemacka uzdanica, kako ga samo brane Nemci, cudo jedno. Izgleda da su ulozili dosta u njegovo dovodjenje na vlast. Sve to dosta govori o Nemcima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.