Jahjaga još nije stigla u Beograd

Bivša predsednica Kosova trebalo bi sutra da govori u CZKD u okviru festivala "Mirdita, dobar dan"

Ostavite komentar


  1. U svakom slučaju Atifeta je dobrodošla u Beogradu i nikakvi "Zavetnici" ili Simini profesionalne narikače ne bi trebalo da za rad svoje lične promocije ometu jednu kulturnu manifestaciju kao što je "Mirdita, dobar dan"…
    Atifeta je bila predsednica R. Kosovo i svakako najbolje zna da je to zemlja sa najvišim trafikingom u Evropi, zna da se UQK osim preprodajom organa, droge i oružja, trafikingom i prostitucijom finansirali svoj uspon od terorističke do oslobodilačke vojske. Ali, najvažnije je od svega što su Albanke, kao i Srpkinje, ponosite i ne iznose u javnost to da su bile u toku a i posle rata silovane od raznih vojski pa čak i od NATO spasitelja. Atifeta pokušava da animira Albanke sa Kosova a ako je iskrena i Srpkinje da iznesu na videlo te gnusne zločine koji su zbog tog srama i stida zauvek zakopane u dušama tih napaćenih žena. Voleo bih da je ta knjiga tako napisana da bude svedočanstvo protiv silovatelja sa kojim će imati posla i Haški sud za ratne zločine UQK i specijalni sud za ratne zločine u Beogradu.

  2. "Treći dan uzastopno ekstremisti seju strah po događajima koji promovišu vrednosti saradnje i pomirenja. Država je ostala nema." Stranke na vlasti rade po uzoru na mafije – naplaćuju strah koji ga sami proizvode.

  3. "Grupa mladih, od kojih su neki bili maskirani s fantomkama, protestovala je…" A da kazete da je u pitanju bio performans? Da su zapravo bili prerušeni u OVK? Lažne vesti i u Danasu….ccc

  4. ako je neko obesmislio ljudska prava, pomirenje, saradnju itd. onda su to ovakve kvazi-nvo kaže:

    Ako ce dolaskom Jahjage da se promovisu vrednosti pomirenja i saradnje, obavezno treba uzvratiti istom merom i poslati Nikolica u Pristinu, a ako ne moze on, moze i Seselj.

  5. Na Kosovu su tokom rata 1998/99 god albanke bile masovno i programirano silovane od srbijanske policije,parapolicije,paramilitaraca i sl desperados-grupa.
    Slicno se radilo i u Bosni nad Bosnjakinjama tokom rata u ovoj drzavi 1992-95 g.
    Ista politika je u Beogradu i Srbiji ostala sto pokazuje i primer g-dje Adifete Jahjaga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.