Jakšić: Vučić možda želeo da izbegne svedoke „oštrih zahteva“ Amerikanaca

Komentar političkog analitičara na vest o razgovoru predsednika Srbije i Ričarda Grenela "u četiri oka"

Ostavite komentar


  1. A mozda Irinej Grenelu preda ‘Orden Svetog Save’?! To ce sigurno da resi problem …

      1. @Konstantin/// Jel’ to ona crkva čiji se popovi voze AUDI-jima na sahrane,a kusuraju se sa ozalošćenom rodbinom pored rake u kojoj pokojnik nije ni posut zemljom,a bio sam svedok,(sramota koju ti crkveni predstavnici ne poznaju),po „nezvaničnoj“ tarifi koja je zvanična,ne plaća se PDV ali se dobija donacija od države,popovi dobijaju redovne plate,pa sa sahrane trče na svadbe i krštenja?!Da li je to ona crkva koja za svaku svoju uslugu PTT-a uzima procenat od korisnika za izgradnju Hrama Svetog Save,bez obzira da li on to želi i koje je veroispovesti? Zašto se preko PTT-a ne doniraju sredstva za obnovu Bajrakli džamije u Beogradu ili Crkve Antuna Padovanskog čiji je toranj nakrivljen skoro kao i onaj u Pizzi!? E,zato ne želim da koristim usluge državnog PTT-a pošto „nesrbe“ tretira kao građane drugog reda!

  2. Predsednik Vučić mora da uzme neki antacid ili bar običnu sodu bikarbonu da predupredi tu gorušicu. Jer pojačano lučenje želudačne kiseline na duži rok nije preporučljivo za organizam. Grenel neće odustati tako lako a gorušica zna da bude opasna po vlast.

  3. Kao uman i analitičan, a da g. Jakšić lepo i argumentovano čitalačkoj publici iznese svoje konkretne predloge kako treba trajno rešiti problem Kosova i Metohije? Kako pomiriti Srbe i Albance, da nikad više ne bude sukoba? To i albanskom i srpskom običnom narodu treba, a ne šta je ko kome kazao, kad i zašto.

    1. Kako pomiriti Srbe i Albance, da nikad više ne bude sukoba? Bez uvrede, jesi li ti prespavala ključne momente prošlih decenija?

  4. Kakav bre diplomatski takt sa vama? Ma ko ce bre vise da trpi vase kmecanje i ludosti. Jedan je odavno rekao „imate vi srece sto ste u interesnoj sferi EU a ne USA, jer USA za takve imaju samo jednu instrukciju – evo vam upe, ližite“. Samo to je bilo pre skoro 20 godina kad je taj to rekao. Izgleda da se interesna sfera USA prosirila, jer Evropa je u međuvremenu malo dobila bruh ili narodski kilu, a i sami ste ga sebi skrojili, navlaceci u Evropu ruse da rovare. Sad ima da slusate instrukciju, ili vas nece biti. To je cinjenica. U toku prethodne godine 60,000 prvaka, a 100,000+ odbeglih u slobodu. I nastavice se evakuacija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.