Janjić: Beograd i Priština politizuju pitanje masovnih grobnica

Ostavite komentar


  1. Ko je ovog Janjica proglasio za relevantnog te mu se nebuloze koje izgovara objavljuju svake nedelje?

  2. Nema sta ne zna ovaj Janjic, i ko je ubio mladice u Pandi, i sta ko treba da radi, pa jos i preporucuje … Komedija.

  3. Gospodin Janjić pokušava da se stavi u ulogu onoga za koga narod kaže, „Niti smrdi, nit miriše“?! I on nije odoleo onoj navici takozvane „medjunarodne zajednice“ koja uvek „poziva sve strane“ na uzdržavanje?! Niko sem ljudi tog „kvaliteta“ ne može da stave u istu ravan postupanje Albanaca sa Kosova i Metojije i zvaničnih organa Republike Srbije. U Srbiji su neke grobnice „otkrivene“, mada o grobnicama u Srbiji, i ko su autori i kretaori tih grobnica, imam posebno mišljenje, neki istražni procesi se, ipak, vode, dok se na Kosovu i Metohiji ništa ne dešava povodom masovnih grobnica, ili vodjenja sudskih postupaka za zločine koje su Albanci počinili protiv Srba. Zar gospodin Janjić, nije mogao sebi da postavi pitanje, kako to Albanci „pronalaze“ grobnice po Srbiji dok „nikako da udju u trag“ grobnicama u svojim dvorištima, gde su potrpani nestali Srbi?! Mislim da su najgori oni ljudi, koji po svaku cenu gledaju da budu „objektivni“ a ta objektivnost se ogleda u tome što se malo pljucne po Albancima a mnogo više po svojoj državiu. Onda se stiče oreol takozvane nepristrasne ličnosti.

  4. Ako Dusan Janjic zna ko je odgovoran za ubistva u kaficu Panda, zasto ne ode u policiju i ne podnese prijavu? Ili neka ode u americku ambasadu ili neka ode na Kosovo i neka da te dokaze Albancima. Da li to Janjic time sto ne podnosi prijavu stiti zlocince? Zbog cega se onda protiv njega ne pokrene postupak, mogu porodice ubijenih da ga optuze da skriva dokaze i zlocince. Uglavnom, naravno da Janjic osim rekla/kazala ne zna ko su odgovorni niti ima bilo kakve dokaze ali mu dobro dodje za njegovo odradjivanje zadatka. Ali i ako je tako, vreme je da se pozove na odgovornost, dosta je vise da se svaka b^&(la samoproglasi za „strucnjaka“ i „analiticara“ i onda krene da lupeta bez ikakvih posledica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.