Janjić: Srbija ne može mnogo da uradi po pitanju kombinata Trepča

Ostavite komentar

  1. Janjić je rekao da tu postoji i odgovornost vlada Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića koji su ulazak u bilo kakvu raspravu oko podele imovine na Kosovu videli kao priznanje nezavisnosti.Srbija se bori da sačuva svoje interese na KiM, i da koliko toliko ukine te njihove dogovore. Srbiju su skroz uništili, ali Vučić nije kriv.Vučić se bori i radi i trudi da sačuva KiM u sastavu Srbije.

  2. Kako srbijs bi sacuvala kosovo u ssstavu sr bije. Mir putem nikako s ratom tu je nato. Drug nacin ne postostoji .ostaji samo opcoja sporazuma a da bi dpslo fpsporazuma pravno oba vezujujeceg mora da normalizuju medjuso bni odnosi a fs bi to ostvarilo to pr p nepphodno da da su normal ni odnosi u ove su bjekjekte. A znamo kakvi su.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.