Janko Langura verbalno napao poslanika Radomira Lazovića ispred Skupštine (VIDEO) 1Foto: Screenshot/N1

Po završetku skupštinske sednice bivši poslanik Srpske napredne stranke Janko Langura verbalno je napao poslanika Radomira Lazovića.

Kako je potvrdio za portal N1, trenutno se nalazi u policiji gde daje izjavu.

Lazović je rekao da je prethodno dobio pretnje od Langure na Tviteru, a da su bivšeg poslanika zadržali aktuelni poslanici iz SNS-a Milimir Vuijadinović i Dubravka Filipovski, kako ne bi došlo i do fizičkog obračuna.

„Pisao je pretnje na Tviteru, pojavio se ispred Skupštine, bacao neke papire na mene, unosio mi se u lice. To je trajalo pet minuta, pokušao sam da smirim situaciju, da se nasmejem, da mu pokažem da možemo da razgovaramo, ali to nije bilo moguće. Zapenio je, ponavljao je neke stvari, radiš za CIA, ponavljao je sve ono što smo mogli da vidimo u govoirma poslanika“, rekao je Lazović.

Podsetimo, Lazović je danas, tokom svog obraćanja u Narodnoj skupštini čitao je sa papira sve uvrede koje predstavnici vlasti upućuju opoziciji.  Između ostalog, pomenuo je i uvrede koje je upućivao i Langura. U jednom trenuku, poslanici opozicije su aplaudirali, dok su naprednjaci samo slušali.

Janko Langura verbalno napao poslanika Radomira Lazovića ispred Skupštine (VIDEO) 2
Foto: RTS/screenshot

Lazović čitao izjave poslanika SNS, odgovarajući tako na karikature „protiv Vučića“ koje je doneo poslanik SNS Aleksandar Marković. Najpre je objasnio da se pojedinih medija šire uvrede i nasilje.

„Političari, dnevne novine, Pink i Hepi, pa se to preliva na društvene mreže. Odatle idu sve uvrede. Onda trebalo neko da napadne te ljude, kako da prođe bez toga. Kako da se nešto napiše ili kaže, pa ne objavi nigde“, poručio je Lazović, onda je krenuo da čita uvrede, prenosi Nova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari