Janković: Cilj im je da odustanem od kandidature

Ostavite komentar


  1. Janković je nevidljiv čovek jer je šurovao sa opozicijom a ona ga i postavila na funkciju.

  2. Jankovic zaboravlja da ga je ova vlada postavila na tu funkciju, ako su toliko losi zasto su ga onda postavili? Ja mu vise ne verujem nista jer je prosla vlada pljackala Srbiju, a on nije imao primedbi, a sada kada pocinjemo da vracamo sve te kredite sada je stanje lose.

  3. Sve političare koji su bili na vlasti ili koji su sada na vlasti treba arhivirati. To je spas za Srbiju

  4. Mnogi do sada su nas izigrali na vlasti, a davali su obećanja iz opozicije, ali Janković je stvarno na svojoj koži osetio svu torturu diktature i jednostavno je jedini koji se je otvoreno suprostavio samovolji ovog bestidnog i prilično neuravnoteženog Premijera i njegove kamarile sa sve ovim lažnim doktorom koji je toliko bio naivan kada je tužio NIN da prosto nije ni znao da će postići autogol. Kakva banda, strašno…

  5. Gospodin Saša Janković ima sve ono što AV nema: kulturu, odmerenost , stav , neostrašćenost, pravu meru sagledavanja, i što je najvažnije – ne vređa inteligenciju građana. Zato je predmet paranoičnih kritika Dotičnog i horde botovskih parazita po uzoru na Nebojšu iz Beograda dr Stefanovića.

  6. Loša mu je kampanja ako mu je glavni adut to što ga aktuelna vlast ne voli.

  7. Razmišljam ko je u opoziciji trojanski konj ili kukavičje jaje, da li Janković, da li Jeremić, da li Čeda, da li Obradović… svi su sumnjivi jer svi razbijaju jedinstvo opozicije.

  8. Kandidatura Jankovića i Jeremića pokazuje nejednistvo opozicije koje je ogromno, a obojica su političari prošlosti koji su Srbiju doveli u tešku situaciju zajedno sa ostalim članovima DS-a.

  9. Vrlo vazna kandidatura g.Jankovica pogotovu ako u drugi krug udje protiv kandidata g.Jeremica, sto je moguce. Tada ce narod u Srbiji moći da ucestvuje u pravoj demokratiji jer moze da bira izmedju ozbiljnih kandidata, koji imaju prave a ne kupljene diplome, istinsko znanje a ne tabloidno, iskustvo i hrabrost a ne ketmansko podanicki mentalitet, kandidate koji se ne mogu kupovati tako lako, i koji predstavljaju sirok spektar od levog do desnog demokratskog centra. Bravo za obojicu. Wiktor

  10. Vidi ti to, svi se botovi skupljaju kod Jankovica.. Eno i Jeremic je nesto pricao, drage botine, ili vam je naredjeno da njega ne dirate, posto zavrsava stvar po zadatku za vaseg zajednickog gazdu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.