"Janković i Jeremić da se dogovore"

Lider LDP Čedomir Jovanović poziva

Ostavite komentar


  1. Po mom mišljenju oni uopšte ne smetaju jedan drugome. Bitno je da se ne napadaju u kampanji i da, u drugom krugu, podrže onog ko dobije veće poverenje glasača. U ovim uslovima kampanje samo će smanjiti resurse vladajuće garniture za sipanje otrova samo na jednog kandidata. Loša bi bila kanditura još nekog kandidata građanske opcije.

  2. Cedo jesi li ti sam svoj!? Pricas o Jankovicu i Jeremicu a prisao si Canku koji ce takodje da se kandiduje!? Ili si tu da usput saplices ljude!?

  3. Podrska Cede i Canka znaci minus. Obojica pefidno racunaju da postoje glasaci koje mogu da nasamare. Prljavi igraci.

  4. Ajde ljudi dogovorite se. Odosmo na napreDNO. Ako se sad n dogovore ova dvojica, ko zna kad će nam se šansa ukazati ponovo.. okrenite se oko sebe, srbi se mladi iseliše, ostaše polupismeni, oni za bolje i nisu. Neka popusti Jeremić. Saša ide u drugi krug i pobedjuje. Ustani Srbijo, ne spavaj.

  5. Ovaj Jovanovic je medju onih 5% normalnih Srba pa zato nikad nece moci da se domogne neke vladajuce pozicije sve dok ne dodje do osvjescenja nacije. Do toga nije doslo, a kad ce – saznacemo kad Djekna ozivi.

  6. Srbiji je potrebna ne stranacka licnost bez afere, čistog obraza, ne partijska i špekulantska koja juce je sa premijerom sedi kod Klintona na veceri i u tv studiju a sutradan objavljuje da je opozicioni kandidat!? Izlaz iz tunela je sa Jankovicem i sva opozicija bi trebala da glasa za njega.

  7. Kako da se dogovore kad je Jeremic Pozderac kandidat vlasti, a Jankovic opozicije? Nema i ne treba da bude dogovora. Naravno, i LDP je stranka na vlasti i njihov potpredsednik Zeljko Ozegovic je drzavni sekretar i clan vlade Srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.