Janković: Ljubljana voljna da pomogne Beogradu

Ostavite komentar

  1. Tesko ce u skorije vreme Beograd biti zelena prestonica Evrope kao i bratska Ljubljana. Stanje naše ekologije ni svesti o njoj nije baš na zavidnom nivou.

    1. Postedite nas pomoci Slovenaca. Slovenci su nam „pomogli“ da se KiM otme od Srbije , uvek su podrzavali OVK . Ko ih ne zna, skupo bi ih platio.

      1. Koliko ja vidim nudi se pomoć za uređenje Bg-da , drugo Zoran Janković je po ocu šumadinac , i treće najveće zasluge za gubitak kosova ima SAD i pokojni sloba milošević…

Ostavite komentar

Politika

Vučić se sastao sa ambasadorom Kristoferom Hilom: Očuvanje mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu od presudnog značaja 10

Vučić se sastao sa ambasadorom Kristoferom Hilom: Očuvanje mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu od presudnog značaja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom, sa kojim je razgovarao o detaljima bilateralne saradnje, pogotovo u svetlu niza uspešnih sastanaka koje je naša delegacija imala u Njujorku sa zvaničnicima SAD na marginama Generalne debate 77. zasedanja Skupštine Ujedinjenih nacija. Na sastanku je bilo reči i o drugim važnim bilateralnim pitanjima i odnosima između Srbije i SAD, ali i o ključnim problemima u regionu Zapadnog Balkana.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.