Janković: Nisam u kampanji

Ostavite komentar


  1. Saša Janković je u kampanji već duže vreme,čovek koristi svoju funkciju da bi se bavio politikom,ali to je njegova sramota.

  2. Saša Janković je neko ko koristi javnu funkciju i bavi se politikom,što naravno radi pod direktivnom Kajla Skota.Neka da ostavku pa nek se bavi politikom koliko god hoće,jedino je to moralno,ali Saša Janković očigledno ne zna šta je moral.

  3. Kako li izgleda kad je u kampanji kad sad od sedam dana barem pet bude u medijima?

  4. Sasa Jankovic kao malo dete se ponasa cas kaze da ce se kandidovati, cas da nece ,cas da nesme da trenutno kaze da li ce se kandidovati na predsednickim izborima. Samo mi se cini da to ne zavisi od njega vec od njegovpog poslodavca i gazde Skota.

  5. Prava je šteta, što botovi, ne mogu kao hrčci, da okreću točak. Ne bi država više morala da brine za energetsku stabilnost. Čim se u medijima pojavi ombudsman Janković, botovi automatski kreću da vrte točkić i zasija sva Srbija. Samo svetli. I takoj još jedna istorijska pobeda premijera Vučića što je izmislio botove, da brani demokratiju po Srbiji.

  6. Jeste primetili kako se na svaki tekst o Saši Jankoviću obruši gomila botova sa varijacijama na samo dve teme:
    1. Da ne radi ništa tj. da se ne bavi svojim poslom nego politikom (šta li onda Vučić jadan ceo život radi?)
    2. Da ga plaćaju Amerikanci
    -Nekome je frkica, reklo bi se.

  7. Nece se kandidovati jer bi glatko pobedio kandidata vladajuce koalicije. Vladajuca koalicija nije postigla nista od obecanog, a kako vreme ide, zivece se jos teze. Prosipaju same lazi. Vrhunac je ovaj zakon o finansiranju lokalnih samouprava. Hoce da ocerupaju neposlusne, a ostavljaju mogucnost da poslusne nagrade. Tako se ne vodi jedna zemlja. Zbog toga sigurno gube, ali Jankovic nije taj, suvise se zalecete. Ima Srbija boljeg kandidata od njega. Taj pobedjuje u prvom krugu. Sta mislite ko je to? Njemu ni kampanja nije potrebna, a pobedio bi i Vucica.

  8. Jedina istina u Srbiji je SNS "istina". Izborna kampanja SNS traje od osnivanja SRS i nikako ne prestaje.Trenutno je akcija stranaka na vlasti osporavanje i omalovazavanje Zorana Djindjica, premijera koji je zivot dao za Srbiju. Zato gospodina Sasu Jankovica ne treba da brine omalovazavanje, podmetanje i podcenjivanje radikala koji se sada samo drugacije zovu.

  9. A što bi i bio u kapanji, tebi ni ne treba kampanja ti si već veliku favorit! I stvarno ne vidim koji bi to kandidat vlasti mogao da te pobedi… Vidim da ti na anketama glavni oponent jedino Šešelj, ostale dobijaš kao od šale…A i Šešelja sa barem 15% razlike već u prvi krug! Tako da čekamo zvaničnu kandidaturu…

  10. Pošteno je da podnese ostavku, ne može biti državni službenik i politikant , ne radi več tvituje, piše članke, vodi kampanju, smenite ga, to je realno.

  11. Pitam se kako vladajuća većina ima ovakvo strpljenje, sa posla se otera radik koji nešto pogreši i nanese firmi štetu a Janković i Šabić se tolerišu, da nisu to dvostruki aršini ili se neko boji bartunih čestica?

  12. Odavno su svi znali pravu pricu i pozadinu Jankovica..,,zastitnika prava gradjana".

  13. I vrapci na grani znaju da si vec odavno poceo svoju kampanju. Gradjani nisu slepi.

  14. Saša Janković nije u kampanji a non stop priča protiv vlade i bavi se politikom. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i radi na tome da građani Srbije ževe bolje.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati.

  15. Ne laži Saša jankoviću. Naravno da se baviš politikom. Radiš sve ono što ti ambasada SAD kaže. Saša jankoviću vi trebate da podnesete ostavku, i da prestanite da se krijete iza naroda.

  16. Ma bićeš kandidat, jer te mame pare iz budžeta, koje se daju kandidatima za kampanju.

  17. Naprdni botovi smesni ste, samo u inat vama cu izaci na izbore i glasati za Jankovica!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.