Janković tuži Stefanovića i Ružića

Ostavite komentar


  1. Sta sve nece pasti na pamet Ajnkovicu i koliko ce jos nize pasti samo da pokaze i dokaze da je on osvojio nesto vise glasova.ali to je nemoguce jer su svi glasovi prebrojani i ubelezeni.On sada od besa vise ne zna sta radi.

  2. I treba ići pravnim putem
    i istrajati.
    Možda nekim, ili većini srba to izgleda smešno ali to je pravi i jedini put.
    Onda i Bog pomaže.

  3. Kada će konačno Janković da shvati da izbore gubi jer sem mržnje i praznih, u najmanju ruku smešnih obećanja, ljudima ne nudi ništa drugo a ne zbog biračkih spiskova. Pa nije „sumnja“ dovoljna da nekoga tužite, treba imati i prezentirati neke materijalne dokaze. Glasao sam za njega na predsedničkim izborima ali sad vidim da sam grdno pogrešio.

    1. Kada cete shvatiti da zakon ne sme da se krsi – pogotovo ne od strane onih koji su na vlasti.

    2. video sam svojim ocima pozive za glasanje za 200 ljudi u batajnici koji ne postoje, tj. ja ih za 50 godina nisam sreo ni jednog. objasni mi to majstore.

  4. Gospodin
    S.Jankovic bi trebalo da prihvati rezultate ,
    Prvo Predsedničkih izbora ne kao svoju pobedu, već pobedu gradjana koji su činili Apel00.
    Takođe su rezultati Beograd sloj izbora „podeljeni kolač,“ a ne vas pretežni udeo.
    Konačno da bi se krenulo da terapijom ,potom izlečenjem Srbije,ako imate tu želju i energiju, Ja Vam poručujem Da, da, da u Save koji Vam Djilas predlaže.

Ostavite komentar


Politika

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.