„Jasna poruka da je sa podrškom Vučiću završeno“: Sagovornici Danasa o zahtevu da EU hitno zamrzne pregovore sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Ovako obicno pocinje… Nije ovo toliko bezazleno kako se misli. Sve mi se cini da je ovo samo nagovestaj prinudnog disciplinovanja srbije. Buduci da se situacija u svetu sve vise usloznjava, pitanje je do kada ce evropa tolerisati ovakvo ponasanje srbije.

  2. Srbijanci nespavajte vise, nebezite vise iz Srbije nego je spasite

  3. Kakvi susedi, kakve dve zemlje? Kosovo je Srbija, oduvek i zauvek. Resicemo ovu okupaciju, cim se ukaze prilika. Ima ko i zna se kako. Ende

  4. Daleka vam kuća jednoumlje Evropi . Videla žaba da se konj poziva i ona podigla nogu.

  5. Ako tvrdite da smo „neutralni“ u spoljnoj politici, onda pre davanja izjava od kojih takva pozicija zavisi, valja uključiti malo i „mozak“, i ne širiti stranačku propagandu

  6. Zar stvarno mislite da ako uvedemo sankcije Rusiji,primice nas odmah u EU?Kad je Srbija u pitanju i kosovo
    gde je tu postovanje granica?

  7. “Sada deluje kao da Vučić ponovo ne može da sagleda posledice tektonskih poremećaja u Evropi koje je izazvao Putin agresijom na Rusiju. — да ли вам текстове пише Бајден?

  8. Nadam se da će stvari biti jasne u dogledno vreme pa će onda prestati da nas ucenjuju

  9. Ko bre normalan bi hteo u EU, posle svega? Zgranut sam licemerjem i bezobrazlukom. Sad imamo i reklame za ulazak u EU, ali ne vredi ipak su sami sebe izreklamirali. Da budem iskren niko ući u EU više neće, ta tvorevina dolazi do raspada jer je neodrživa. Te ucene i pretnje bi valjda trebale da nas povuku njima, bombardovanje i otimanje teritorije to nam je baš motivacija?

  10. Bićemo gori od Venecuele i Sirije….bićemo zaboravljeni…valjda je to jasno ovoj vlasti,Vuk je u pravu

  11. Svašta! Pa, Srbi su za ovih 10 godina vlasti i 33 godine zamajavanja „shvatili“ da je sve bilo i biće kako Vučić kaže!
    Nema veze što opet poteže, taj, neki kompromis, a za koji je, davno rekao da smo mu ga mi „odbili“!!!

  12. Pa pregovori su de facto već zamrznuti, ili idu izuzetnom brzinom…puža.

  13. Надам се да ће преговори бити не „замрзнути“, него тајно (вечно) „прекинути“ – то јее спас за Србију.

  14. Pa to on i hoće da izoluje Srbiju kao Sloba. Kakva EU pa on je devedesetih rekao šta misli

  15. Koga briga sto necemo u EU?! A ako su nasi „prijatelji“ odlucili da nam uvedu bilo kakve sankcije, ko ih moze spreciti. Mozemo da dubimo na trepavicama, oni ce svoje sprovesti!

  16. Vučić mora shvatiti da EU nije Balka,a i vi koji podržavate njegovo sjedenje na dvije stolice.Ako ulaziš u nečiju kuću moraš prihvatiti njegova pravila,a ne da ti namećeš samo svoja.Ta njegova retorika kako on udara šakom od sto u razgovorima sa strancima,može samo proći u gostovanju na režimskim Tv…Pink, Happy i slični.
    Zašto jednom ne informiše,hipnotisani narod, gdje se Srbija zadužuje,čije fondove koristi,u koje zemlje odlaze građani Srbije odlaze da žive- nažalost mladi i obrazovani,sa kojim zemljama ima trgovinsku razmjenu…

  17. Ако је ово рекао Натан Албахари (ћивут), онда је то сигурно, јер његови сународници држе свет у шаци, а поготово Европу преко ЕУ, пошто је она тек дебело у њиховим рукама.

  18. Poštujemo teritorijalni integritet Ukrajine,a u isto vreme nemojmo poštovati teritorijalni integritet Srbije i možda ćemo jednog dana ući
    sa Engleskom u EU i imati visok standard ko Bugari

  19. Sta, bili neki pregovori? Cuo sam za ucene, ali nije bilo pregovora.

  20. Premijerka promoviše evropske vrednosti.
    Zorana ,no,no na druge TV I MEDIJE.
    Ko je ovde lud ?

  21. Ukoliko zamrznu pregovore niko više u Srbiji neće hteti da pristupimo EU (jednog dana). I bez zamrzavanja su male šanse da se na referendumu građani izjasne za pristupanje EU.

  22. Pa dobro kao Turska nikada nećemo ući u EU , u ujedinjene američke evropske kolonije , bolje tako , nego kao neke naše komšije koje imaju izražen slugerajski mentalitet

  23. Hitler osvoji cijelu Evropu i niko ništa. Od SAD, VB Pariza svi su se klanjali Hitleru i nacizmu, horski su uzvikivali hajl Hitler osim Srba! Kad je Hitler napao Rusiju tada se i Rusija počela braniti. Tek kad je Rusija došla skoro do Berlina umješala se VB i SAD. I sada imamo isti Zapad koji horski u nacističkom stilu udara na Rusiju i Srbiju još od pada Berlinskog zida. Hitler je stvorio Albaniju sa K i M, zločinačku NDH, to sada traži ponovo naveće nacističke države SAD, VB, Njemačka, Poljska, i ostali sateliti. E pa opet dobijate odgovor od Rusije i Srbije a to je ne i ne. Nacizam i Zelenski, Bajden, Džonson, EU će doći glave.

  24. “Sada deluje kao da Vučić ponovo ne može da sagleda posledice tektonskih poremećaja u Evropi koje je izazvao Putin agresijom na Rusiju… I vi neznate sta pisete

  25. Srpski narod i ne zeli da se prikljucuje EU koja propada i koja ce se raspasti uskoro ako Bog Da!!I zato neznam zasto se pisu ovakvi textovi Srbija treba da se javno odrekne EU Madjari i Bugari ce uskoro iz nje izaci a zasto da mi ulazimo?Dovesti Kinu da preuzme ekonomiju Rusiju da nam izgradi Vojnu Industriju i da razvijemo maximalne odnose ca celim svetom Organizovati Pokret Nesvrstanih u BG i pozvati BRIKS da bude prisutan na tom forumu Nesvrstanih!!!Zapadu jasno staviti do znanja da za svaki dalji pritisak sledi postavljanje Vojnih Baza Kine i Rusije na teritoriji Srbije!!!Pa neka se Gospoda u NATO dobro smisle i zamisle u vezi toga!!!

  26. Pa pregovori su zamrznuto i započeti, zamrznuto traju i biće zamrznuti još najmanje sto godina, tako da joj taj predlog ne pije vodu.

  27. Pa Danas je veoma informisan i njihovi komentari nisu za potcenjivanje. Jedini problem je što im niko ništa ne veruje.

  28. Zeni smeta sto se mi kupamo svaki dan a oni…..brrrrr ala je hladno

  29. Nas i Rusa 300 miliona. Dokraja sa Rusijom pa kad bi korijenje jeli.

  30. Pregovori za pristup EU su zamrznuti već 10 godina. Ne znam na kakvo dodatno zamrzavanje ovi misle?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.