Jasne veze nasilnika sa Vučićem i naprednjacima

* Čitaoci Danasa odazvali su se tokom jučerašnjeg dana na poziv Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" da, ukoliko prepoznaju napadače sa fotografija, to jave našoj redakciji. Stiglo nam je dosta pisama čitalaca u kojima opisuju ličnosti sa fotografija, a većina njih, sudeći prema informacijama do kojih smo došli, ima direktne veze sa Srpskom naprednom strankom
MUP Srbije saopštio da je identifikovao i saslušao sve osobe koje se dovode u vezu sa napadima na novinare i građane 31. maja

Ostavite komentar


  1. …nisu Oni negativci, Oni su Vučkovi pozitivci za sendvič i sokić……

  2. Svaka čast na profesionalnosti i integritetu fotografu koji je napravio fotografije i okasčio ih, kako vidim, na neki stok sajt. Da nema interneta, kako bi se ljudi informisali u današnje vreme?

  3. Gospodo "draga" nasilnici su ti koje su sklonili, oni su zeleli izazivanje haosa! Na ovaj nacin ,oni su sklonjeni i sve je prolso u najboljem redu!

  4. "Draga" SNoro, ovaj dečko od 18 leta sa fotoaparatom oko vrata što su ga dohvatila tri suplementirana majmuna, može da deluje nasilnički samo korisnicima salmoneliziranih majoneza u sendvičima.

  5. Jes jes, pa ko može da sumnjiči ovako divne momke. Prosto ne mogu da se odlučim ko je bolji, oni ili njihov šef.

  6. OVAKO MLADI NOVINAR PA DA IH NEKO DAVI SAMO NEZNAM ODAKLE IM DOSIEIU POLICIJI.BAS JE LUDA OVA FOTKA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.