Javne ličnosti: Ponoš može do drugog kruga uz podršku većinske opozicije

Sa različitih strana političkog spektra optimistično gledaju na domete predsedničke kandidature generala Zdravka Ponoša

Ostavite komentar


  1. Ponoš mora da se jasno izjasni po pitanju rezolucije o Srebrenici koju je podržala Marinika Tepić, o tome kako vidi situaciju na Kosovu i odnose Srbije sa NATO. To su tri ključna pitanja i dok ga ne čujemo neće dobiti četiri glasa od moje porodice.

  2. Može do drugog kruga ali za jedno 10 godina, ako odmah krene u kampanju da obilazi gradove po Srbiji i priča sa građanima. Izvan beogradskig pašaluka niko živ ne zna ko je ovaj čovek, a kamoli kakvi su mu stavovi.

  3. Shvatam potrebu da se medjusobno motivisete ali realno, Ponos nije kapacitet koji moze privuci glasace

  4. Može na Vračaru u drui krug. Pošaljite Demostat-Vukadinovića … u Kaluđericu (pola miliona stanovnika Beograda), neka izmere.

  5. Ponoš je kapacitet, ali ovde se godinama gledaju i slušaju likovi koji u normalnim državama bi bili zaobidjeni u širokom luku, laživi, prepotentni, narcisoidni

  6. Ne znam kome služe ovakve izjave koje su ravne naučnoj fantastici.Dva meseca pre izbora a priča se u kondicionalu.Bolje da se pitaju a zašto se ranije nije ništa uradilo na jedinstvu opozicije?

  7. Mi Srbi smo podeljeni i navijacki nastrojeni:Moji i tvoji. Jedan predsednik svih gradjana Srbije trebalo bi da ima glasove opozicije i pozicije oko 80%.

  8. Prvo, politika me nikada nije zanimala ! On je covek bio General,sada je vojni penzioner ! Zavrsio vojne skole koje su iskljucivo odnose za vojsku ! A vojska je jedan zatvoreni sistem u kom je radio citav zivot ! Ovo bi za njega bio drugi svet ! Drźi se generalske penzije,Upravnih odbora ,firmi itd…i uživaj !!!!

  9. Ponoš je loš kandidat. Poznajem ga 40 godine. Njegova karijera je vrlo sporna, zasnovana na privilegijama. Od potpukovnika do general potpukovnika za 5 godina a nije pojeo ni dva vojnička pasulja, prenoćio u šatoru ili rovu. Izdao je sve prethodne sefove i daće i Srbiju. Nije branio svoj prag, neće ni tudji. Neka krcja dolarske dnevnice koje mu je omogućio Jeremić. On je sramota za vojsku i ne sme nikako da gradi imidž na ugledu vojske i generalskim epoletama koje nije zaslužio. Neka se zna da su ga pripadnici vojske zapamptili kao pozera, koristljubivog, osvetoljubivog I arogantnog čoveka. Treba kupiti štap za pecanje.

  10. Niko bolje od generala armije nije sposoban- osposobljen da bude VRHOVNI KOMANDANT.

  11. N1 neobjavljuje poruke napisane cirilicom,kako se zove taj odnos Prema Srbija koji pisu svojim pismom

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.