Oglasila se Javnobeležnička komora o falsifikovanju izbornih potpisa

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo tacno onda znaci da ima mnooooogooooo ovakivih overenih potpisa od strane opstinskih overivaca i ta izmena i omogucavanje je bas pametno uradjena, napredno nema sta. Blago nama. Ziveli

  2. o cemu ovi pricaju o cemu..vi ste namet nama gradjanima kao i oni izvrsioci dno dno…naime kako mozete ovako ljigavo da , pricate, kako kako overavate potpis osobe koja nija pristupila i pred takvim licem dala svoj potpis..kako kad osoba u opste nije bila ..kako……eto ako gledate tv i citate osobe koje javno kazu da nemaju pojma daje neko njih prijavio za neku listu…ko zna mozda i od nekog od vas to zadesi..ko zna ???

  3. Nisam znao da lokalni opstinski dripci imenuju dripce da falsifikuju. Da ne procitah tekst bio bih ubedjen da su notari krivi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.