Jedan od pet miliona: Večeras šetnja za Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Protest zbog neresavanja ubistva Olivera Ivanovica svakako ima smisla i potrebe. Medjutim, kako viudim velika sila se okomila na pravoslavne Srbe. Nesto treb a preduzimati odmah, jer je ovo sa Crnom GOrom prelilo casu i sluit na jos gore! Srpaska Crkva nista u grob nije ponela, a njena imovina i postojanje su vekovimna bili stub drzavnosti i Srboijne i Crne Gore, a i Jugoslavije u raznim varijan tama. Svi gradjan i Srbije treba da obdrane napad na SPC jer je postpojanost SPC-a i garancija za minu buducnost i zajednicki zivot svih gradjana Srbije. Zato krenium u proteste protiv urusavanje SPC sa porukom da gradjani Srbije brane ljudko pravo religijskog verovanja svih priznatih i tradicionalnih verskih organizacija. U ovom slucaju pravoslavlje je ugrozeno sektasenjem i napadom od strane nevernika na imovinska prava i slobodu opredeljenja u Crnoj Gori!!!!!

  2. Protest zbog neresavanja ubistva Olivera Ivanovica svakako ima smisla i potrebe. Medjutim, kako vdim velika sila se okomila na pravoslavne Srbe. Nesto treba preduzimati odmah, jer je ovo sa Crnom GOrom prelilo casu i sluti na jos gore! Srpska Crkva nista u grob nije ponela, a njena imovina i postojanje su vekovima bili stub drzavnosti i Srboine i Crne Gore, a i Jugoslavije u raznim varijantama. Svi gradjani Srbije treb da odbrane napad na SPC jer je posojanost SPC-a garancija za mirnu buducnost i zajednicki zivot svih gradjana Srbije. Zato krenimo u proteste protiv urusavanje SPC sa porukom da gradjani Srbije brane ljudsko pravo religijskog verovanja svih priznatih i tradicionalnih verskih organizacija. U ovom slucaju pravoslavlje je ugrozeno sektasenjem i napadom od strane nevernika na imovinska prava i slobodu opredeljenja u Crnoj Gori!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.