Jedina poslanica iz Užica najavila otvaranje narodne kancelarije u sedištu Narodne stranke 1 Foto: N. K.

Ivana Parlić, predsednica Gradskog odbora Narodne stranke i jedina poslanica iz Užica u novom sazivu republičke skupštine, najavila je otvaranje, kako je rekla, „narodne kancelarije“ u sedištu te stranke u gradu.

Narodna kancelarija, objasnila je, biće otvorena za sve Užičane, svakog drugog petka u septembru u terminima za koje je rekla da će ih naknadno saopštiti.

„To nisu isključivo stranačke prostorije, već prostor u kome ćemo razgovarati  sa svim građanima o njihovim problemima i mogućim rešenjima za te probleme“, poručila je Parlić, prilikom današnjeg obraćanja medijima.

Ona je pozvala građane Užica koji trpe pritiske i ucene ili imaju saznanja o zlupotrebama službenih položaja i korupciji u javnim preduzećima i ustanovama da se obrate toj kancelariji.

„Želimo da skrenemo pažnju nadležnih organa i javnosti na sve te pojave i moramo pružiti otpor pritiscima kojima su građani izloženi“, poručila je jedina narodna poslanica iz Užica.

Parlić je postala poslanica kao kandidatkinja opozicione liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“,  a u paramentu je članica poslaničke grupe Narodne stranke.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari