Jedini mogući kandidati Mihajlović, Stefanović i Mali

* Prema internim istraživanjima, Goran Vesić jako loše stoji
Izvori Danasa o procenama unutar SNS u vezi s gradskim i vanrednim parlamentarnim izborima

Ostavite komentar


  1. Bilo ko da bude kandidat ispred SNS-a glasaću za njega, zaslužili su to svojim radom i trudom, pretvorili su Beograd u jedno veliko gradilište i poželjnu turističku destinaciju za strane turiste.

  2. A zašto da ne bude neka nestranačka ličnost koja će se naći na listi SNS-a, zato što to ne bi uradila većina demokratskih političara! Sada polemišete oko datuma kao da je to od suštinskog značaja, ili su spremni za izbore ili nisu, datum je tu najmanje bitan.

  3. Biće to nestranačka ličnost, garantovano, neko kao Rudolf Đulijani a može i sam Đulijani ako para ne fali.

  4. E deco moja strpite se malo, da vidimo ka je taj najbolji za Beograd i po kome će ovi iz protivničkog tabora da ospu sa nebolozama.

  5. Mislim da će kandidat vladajuće partije na izborima biti iznenađenje za sve.

  6. Može doći u obzir za kandidata i neka gospođa,ali ko god bio bez sumnje će to biti osoba koja zaslužuje da bude na toj listi.

  7. Kada vidim ova kobajagi imena botova komentatora, komentare ne vredi ni čitati. Toliko glupih osoba na istom zadatku a sve plaća radnička klasa ove jadne i napaćene države. Bedno od sadašnje vlasti da bednije ni prethodna vlast nebi mogla sakupiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.