Specijalne jedinice Rosu na prelazima na Kosovu, skidaju srpske tablice

Ostavite komentar


  1. Jedinice Rosu su Kosovske i imaju pravo i obavezu da se krecu posvuda unutar granice Kosova. Po dogovoru sa vlastima u susjednim drzavama, mogu da priskoce u pomoc ako za to se ukazuje potreba.

  2. @Dani Kovac

    Jedinice ROSU su preobucene ubice i teroristi iz uck, glumite vi drzavnost tamo gde ne znaju ko ste i sta ste.

  3. Kosovo je Srbija ? Vučiću reaguj, ili da pošalješ svoje „elitne jedinice“ sa iskustvom sa tvojim Veseinovićem i „braniteljem srpstva“ Radoičićem da reše stvar.

  4. Ovo je pretposlednji korak u Vučićeve potpune predaje KiM. Sad se vidi šta je bila svrha posete kancelarke Merkel.

  5. Prema Briselskom sporazumu je to sve u redu, to je potpisano, i kao i pravosuđe, policija, zdravstvo..sve je u rukama Prištinskih organa. Postoji razlog zašto se Briselski sporazum krije, ali mnogi iz SNS-a znaju sadržaj.
    Tužno je što je Srbija potrčala da što pre ispuni sve zahteve Briselskog sporazuma, iako su sve tačke protivne interesu Srbije, a jedina tačka u Srpskom interesu i danas neispunjena!!
    Da li će sada iko iz Prištine smeti da se pozove na Briselski sporazum pitam se?

  6. Istina je da auto sa kosovskim tablicama vec 20 god.na granici,skida tablice i placa papirne ,“Proba“..dok ovo sto gospodin Kurti sprovodi od danas ,Beograd je davne 2011 potpisao da ce sprovesti..zasto se obmanjuje i manipulise..??

  7. Predsednik se sastao sa reziserom Star Wars,ocekujmo uskoro Dzedaje na Jarinju da stanu u odbranu od mracnijeh sila koje nam skidjahu tablice. Neka je Sila uz njih.

  8. Sve je ovo u potpisanim dokumentima a sada se realizuje u praksi.
    Sve je samo predstava za narod…ovo u 10h.

  9. Nista nije strasno! Vlada RKS samo primenjuje dogovor iz 2014 godine koju je sam Vucic potpisao

  10. Izgubili smo rat? Štatu nije jasno? Trst je naš! Ko se još seća toga? Pre ili kasnije ovo da tablicama se moralo desiti. Dzaba busanje u prsa ili gnjuriti u pesku k’o noj! Sad je gotovo, jedino opet rat! Imamo li prave saveznike? Nemamo! Neće Rus da se kači zbog nas! Pogotovo sada – Rusi imaju trgovinsku razmenu npr. sa Hrvatskom višestruko veću nego sa nama! Ne slušajte sve što pričaju na ovakvoj TV!

  11. av dogovorio da njegov prijatelj sa druge strane pokrene ovo da bi prikrio sve loše trenutno po Srbiji,mada se pitam šta uopšte i ima dobro.Neće nas biti za koju godinu zahvaljući sns-u

  12. tako je odlucila vlada Kosova, koju cine koalicioni partneri Srpska lista i A. Kurti

  13. @Djole
    Nije tačno obrati pažnju na vozila koja na svojim reg. oznakama imaju u sredini oznaku KS. Izađi na autoput pa ćeš videti koliko autobusa ima te oznake i voze na relaciji Kosmet – Nemačka, Švajcarska itd.

  14. Prave se „Toše“, kao ne znaju zbog čega se dešava to na Kosovu. Pa evo malog podsetnika: 14.09.2016. godine u Briselu je zaključen (nakon 11 sati razgovora) sporazum o reciprocitetu za autmobilske tablice između (pazite sada ovo) dve države, Kosova i Srbije. To su dogovorili i potpisali tadašnji predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i PPV Ivica Dačić.

  15. To je sramota za takvo oonašanje prema srbima na kosovu, to treba ubrzo da reši naš Aleksandar Vučić i da tu bandu Albance protera sa kosova

  16. Uf . . . uf . . . ovo je katastofa za REJTING Ace srbina . . . jedini spas je Sima Spasic ( i naravno megafon ) evetualno “ Njegova Ekselencija Ambasador “ u USA gosp.Marko Djuric . . .

  17. Goran Rakić je, izgleda, već malo pošandrcao kada od Vučića traži da „reaguje“! Kako? Da pošalje i on vojsku na granicu? Ili da Šiptarima uzvrati istom meroma -da im zabrani prelaz preko Srbije? Ili možda da i on počne da iseljava ono malo preostalih Šiptara u Centralnoj Srbiji i Vojvodini, sa Sandžaka to ne sme? Ništa od svega toga. Kukumačiće i jaukati izvesno vrema, veoma blago opanjkavati Šiptare kod EU i SAD- i to je to. Posle dva, tri meseca će se navići na situaciju i -nikome ništa. Kao i uvek do sada. Nas, bre, može da pljuje, ponižava i gazi svaka gnjida -možda ih AV kojekakvim „ugovorima“ u koje narod nema uvid i ne zna šta stoji u tim ugovorima, i potstiče na to. Bože, baš smo jadni sa i uz ovu vladu!

  18. Vucic je ovo dogovorio jos pre par godina,sada je istekao probni deo dogovora i prelazni deo i pocelo da se primenjuje dogovor.
    Dao im je tablice,sud,policiju,pozivni br.,to je put ka nezavisnosti,a Vucic im omogucuje. Razlog zasto evropski poslanici ga pustaju da diktatorkom i kriminalnom ruljom vlada…

  19. Opet krivi Kosovari?
    Gospodo,sve je to potpisano i logično,a Srbi sa Kosova bi da uživaju dvostruke koristi,malo of Kosova,malo više od Srbije.
    Tako su naučili iz Jugoslavije,nemoguće ih je odučiti od toga i naučiti novim pravilima.

  20. Mislim da si ti susjed sa Kosova, privremeno povremeni poslovi u Hrvatskoj.
    Pozdrav iz Zagreba

  21. Pa i sa KS tablicama dolaze u BG po bolnicama ka na primer majke i dete sam sam ih licno video.

  22. Kada vidim ove komentare mislim da su ih pisali albanci.kazete,bilo je dogovoreno.i sve drugo potpisano prihvatili albanci,a jedino ostalo da srbija prizna ks table.ko moze da ovo lupa,ma kojoj stranki pripada?

  23. Pa braco i sestre vreme je da malo odemo svi dole onako turisticki u obilazak nase kolevke… ja sam dva puta bio dobrovoljac a mogao bi i treci put. Dok jos kicma drzi… Ali svi da odemo onako… kao turisti u posetu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.