Jeremić: Ne čude me izveštaji o „trojanskom konju opozicije“

Ostavite komentar

  1. Nije problem sto postoji trojanski konj, nego sto se utrkuju ko ce biti? Jeremic je trazio da ga Vučic podrzi kao predsedničkog kandidata. Argumetni postoje i protiv njega!

  2. Pa naravno da te ne cudi izvestaj o trojanskom konju kad si taj izvestaj ti pisao

  3. Imali smo deceniju gde je opozicija svojim ne(cinjenjem) sama sebi davala autogolove a sada je i izvestaj potvrdio koliko su neprofesionalni i jasno je da nemaju podrsku gradjana.

  4. Iznoseći ovakve stavove, sve nam jasnije postaje koja je uloga opozicije… Medjutim, jasno je ko zadobio poverenje gradjana.

Ostavite komentar

Politika

Alimpijević nakon Putinove anaksije: Rat se nastavlja, mirovni pregovori su jako daleko 10

Alimpijević nakon Putinove anaksije: Rat se nastavlja, mirovni pregovori su jako daleko

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je dokument o prisajedinjenu Hersona, Donjecka, Luganska i Zaporožja, koje se od danas praktično smatraju delom ruske teritorije. Putin je tom prilikom rekao da kijevske vlasti moraju sa poštovanjem da posmatraju izraz slobodne volje građana koji su na referendumu odlučili da se pripoje Rusiji. Da li se rat u Ukrajini bliži kraju ili je ovo uvod u vrhunac sukoba u emisiji "Među nama" govorio je novinar Vladan Alimpijević.

Naslovna strana

1. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.