Jeremić: Opozicija će se dogovoriti

Ostavite komentar


  1. Dobra, jaka i snažna opozicija, potrebna je svakoj državi. Opozicija koja će svojim drugačijim stavovima pokušati da zajedno sa vladajućom partijom iznađe najbolje rešenje u interesu zemlje i građana. Na našu žalost, lideri naših opozicionih partija, zaslepljeni su ogromnom i neizlečivom mržnjom prema Vladi i vladajućoj stranci, i bore se svim silama za svoje lične interese, za svoje lične koristi. Već su bili na vlasti, i to su svojim delima pokazali. Svi imaju velike apetite, i teško da će se zadovoljiti mrvicama koje će im Đilas davati.

  2. Najgora opozicija u istoriji Srbije ikada. Mnogo nesposobnih i prevrtljivih ljudi na jednom mestu!

  3. Jeremic se jos uvek nije oporavio od debakla na predsednickim izborima, ulozio je 7. miliona, a osvojio 2-3 % glasova. Bolje da lepo priznaju da nema sanse za dogovor, samo zbunjuju svoje ionako malobrojne birace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.