Jeremić: Podrška ideji SZS nije ni izbliza tolika da bi uzdrmala aktuelnu vlast

Ostavite komentar


  1. Opozicioni lideri se nacisto pogubili, vise ni oni sami ne n=znaju gde se nalaze. Danas jedno a sutra drugo pricaju, ulaze i izlaze iz kojekakvih koalcija, raspadaju se svakim danom sve vise.

  2. U inostranstvu su samo oni reagovali na regularnost izbora, koji su ideoloski bliski sa strankama u Savezu!

  3. Molba svim bivšim predstavnicima vlasti. Da ste valjali zadržali bismo vas. Ovi sadsšnji su kancer društva i treba se lečiti od toga. Problem je šro su bivši upravo uzrok sadašnje bolesti.
    Odstupite svi zajedno. Možda će se pojaviti neko manje kompromitovan.

  4. SNS je jaka jer Srbija nema adekvatnu opoziciju.I to se skoro neće promeniti dok god su ovi lideri kojima je istekao rok trajanja.

  5. Niko u Srbiji od starih vodja nema nikakav plan i kao prvo ne oglasavate se uopste oko KiM,a to vecinu gradjana uz naravno i druga pitanja interesuje.Zato svi treba da odete u proslost i prepustite mesta pametnijim,postenijim i onima koji imaju jasne planove u vezi drzave Srbije i javno iznesene.Vama smeta Bosko za kojeg ne znam kakav bi bio ali on jedini nesto iznosi o KiM.Vi svi volite samo sebe i vlast a za gradjane bas vas briga.

  6. Jeremić je shvatio da nema podršku građana. Nikakva udruživanja mu ne bi pomogla.

  7. Da Jeremić ima i malo digniteta, povukao bi se iz politike, posle ovog debakla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.