Jeremić: Srbija da redefiniše odnose sa EU, umesto članstva da traži da bude u Evropskom ekonomskom prostoru

Ostavite komentar


  1. Evo ga i ovaj sad. On bi samo ekonomske benefite. Dajte jednom srbski nacionalisti prekinite svaku saradnju sa EU,i ekonomsku i političku. Vi bi ste da postavljate uslove šta samo vama odgovara.

  2. Voleo bih da nam Jeremić objasni zašto ovo nije predložio u vremenu dok je imao neku moć i uticaj, tačnije dok je bio deo vlasti i to prilično značajan deo vlasti. Kako je moguće da smo tada donosili rezolucije i Kosmetu gde smo prvo pitali EU šta ne smemo da napišemo da ih ne uvredimo. Voleo bih da mi opiše taj put kako se od evrofanatika u vlasti postaje evroskeptik u opoziciji.

  3. A nekada se činilo da je pametan čovek, vrstan političar… sad se izjednačava sa Vučićem.

  4. Jedini opozicioni političar koji razmišlja i ima pametne predloge. Svi ostali znaju samo za „ua Vučić“, a niko ne zna šta će da rade kad bi došli na vlast.

  5. Korist bez obaveza? I sta jos da trazi?
    Da li to Jeremic sugerise da Evropu vode retardirani?

  6. Vidi se da je čovek izgubio raboš.Jadnik nije shvatio da je svojoj stranci udario moždanik

  7. pa gde ovaj živi ? jeste ,mi smo ti koji će da kažu evropi “ slušaj ti evropo jedna mi ne bi ovako ,mi bi onako da uđemo ali da baš ne uđemo „

Ostavite komentar


Politika

"Prihvatamo odgovornost i ličnom imovinom ako u prvoj godini ne napravimo preokret": Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika koalicije GG "Niš, naš grad" i Parandilovićevog Novog lica Srbije 9

„Prihvatamo odgovornost i ličnom imovinom ako u prvoj godini ne napravimo preokret“: Branislav Jovanović, kandidat za gradonačelnika koalicije GG „Niš, naš grad“ i Parandilovićevog Novog lica Srbije

Prvo što ćemo uraditi su racionalizacija, reorganizacija i rigorozna štednja u Gradu, gradskim opštinama i javnim preduzećima. Centralizovaćemo javne nabavke koje su leglo korupcije. Dupliraćemo budžet za kapitalne investicije u gradu, kaže Branislav Jovanović, nosilac liste "Niš, naš grad- Branislav Jovanović- Novo lice Srbije- Miloš Parandilović", odgovarajući na pitanje koje će ključne ili prve stvari u gradu promeniti nakon izbora 2. juna ukoliko budu u prilici.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.