Jeremić: SZS sutra blokira sve ulaze u RTS

Ostavite komentar


  1. Ovakve akcije održavati svakog dana, ne dozvoliti policiji da se usredsredi na razbijanje štrajka poštara.

    1. Zbog takvih kao ti nasa deca beze.Sta je provlem da Rts bude u sluzbi svih.Imas li o malo obraza.

      1. Nemate samo vi decu …Manite se tog patosa sa bežanjem dece jer se uvek odlazilo u svet ,kad sam ja otišla nisam to uradila niti zbog koga već zbog sebe same …Tako da dosta više sa tim glupostima . Iskrena da budem imajući u vidu to negovanje i gajenje mržnje od strane reciklirane opozicije da nisam već otišla otišla bih zbog njih jer u toj mržnji nije interesantno živeti .

      2. Bezala su deca i za vreme tita i za vreme demokrata a bezace uvek i u svedsku beze deca gde dobiju poso

  2. Opozicija izgleda nema nameru da prestane sa nasilnim metodama,stalno izmišljaju nešto novo i bezobraznije.

    1. Zaista mi je drago sto u Srbiji ima iygleda bar 40% ljudi koji veruju da je upravo sada zlatno doba koje ce vec krajem 2020. da kulminira i predje na visi nivo odnosno blagostanje i sto svaku akciju i inicijativu opozicije smatraju neprostojnom, izdajnickom, nasilnom i kojekakvim drugim i ne bas lepim recnikom.

    1. Ne drombolji i ne luptetaj vise, ti si nas’o da pominjes pristojnu Srbiju, nepismenjakovicu cemerni.

    1. Zeli sigurno da vrati suprugu u RTS…..neka supruga pokaze sta zna, kad on sve vreme pokazuje koliko ne zna…..

  3. Opozicija sve intenzivnije propagira nasilje,treba ih zaustaviti i ne dozvoliti opoziciji da propagira nasilje i laži.

  4. Mislim da je istina negde na sredini posto temelji jednog sistema nisu postavljeni na vreme. Potrebna je mudrost i znanje kod ovih na vlasti ali i ovih u opoziciji , i uz to veliki rad, i rezultati ce sami doci. Sve drugo je prazna prica.

    1. Upozorenje nije neumesno, ali za građanski rat još nisu ispunjeni svi uslovi.
      Srećom.

  5. Botovi se uzrujali po naredjenju centrale. Dokaz da akcija pogadja u centar i da lazove sa RTSa treba blokirati svaki dan dok god sire rezimske lazi i drze Srbiju u medijskom mraku.

  6. Ovako se samo priziva blokada opozicionih medija,bez prava na kasnije zalbe zbog pritiska na medije,osim u slucaju da doticni osude ovakve akcije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.