Jeremić: Vučićevo razgraničenje vodi ka članstvu Srbije u NATO

Ostavite komentar


  1. Da ste Vi TADIC i DS vladali kako treba danas zemlja ne bi bila pred priznanjem KiM clanstvu u Nato i Vucicevoj dozivotnoj vladavini u Srbiji

  2. Ali sad to vise nema nikakve veze jer je dosao S-400 u Srbiju. Prica je okrenuta 180 stepeni. Cao Evropo, Kosovo ostaje deo Srbije.

  3. Ma i treba da udjemo u nato, i završimo to. A sa Rusima ostanemo dobri i vozi Miško.

  4. Srbija bi trebala momentalno ući u NATO da bi sačuvala integritet tjsandzak vojvodinu indruge oblasti u slučaju turbulencija u evropi .
    Jeremić se ovime bez dileme stavlja na stranu Ruskih interesa.
    Hvsla ali ne hvala

  5. Srbiji i jeste mesto u NATO i EU sto jedno bez drugog nije moguce.Savezi sa Rusijom,Belorusijom,Kazahstanom…su nesto sto vodi Srbiju u propast.Nije valjda Vuce da si prespavao 30 godina!?

  6. Vuče, Vuče, uprkos političkom iskustvu, ponašaš se kao diletant. Šta Vučić hoće u vezi sa Kosovom ne zna ni on sam, ni javno ni privatno. Njegove izjave su potpuno nejasne, konfuzne, malo kuka, malo se prenemaže, malo deli packe, malo menja temu, malo spinuje, malo kritikuje, malo glumi da je iznenađen, malo pravi dramske pauze, malo vruć krompir prebacuje iz jedne u drugu ruku. I ne zna niko od ovih na vlasti. A ne znate ni vi. Koliko ste znali videli smo kada je stigao odgovor iz Haga. Nego, ako ste naučili lekciju objavite Plan za Kosovo, ali ne spisak muzičkih želja i sladunjavih izjava, već jasan i decidan plan bez mogućnosti naknadnog tumačenja. Pa da vidimo šta to Narodna stranka i ostala opozicija ima da ponudi na popravnom ispitu.

  7. Bravo Jeremicu, samo nastavi u istom stilu. Posle ovog tvog izlaganja sam spreman da istrpim jos pet Jutki i osam Simonovica. Iz SNS svako malo izvire neotesanost i bahatost, ali vi iz SZS ste potpuno otisli u aut.

  8. Sto bi trebalo da navodno bude lose za nas? Dok je ovo alternativa Vucicu mi nemamo buducnost.

  9. A sta Ti nisi za Nato?? Ispada da cu glasati za Vucica,ako je zaista za ulazak u Nato.Najzad da se ruska sapa skine sa jadne mucene Srbije. Zao mi je sto halapljivi Vucic nije napravio savez sa DS ili Jankovicem i da svi Vi sa SPSom poa i ostali otpadnicima odete u istoriju. Ti si Vuce,znaci Putinov djak.

  10. Homo homini lupus, Drašković, Jeremić i mladunče. Vučja vremena, a u Srbiji puno „ovaca“, nema nama spasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.