Jeremić: Za Srbiju bi bilo bolje da se Vučić pravi da je normalan

Ostavite komentar


  1. Nažost medicinski je dokazano da ko se “ pravi blesav “ ne može da bude i normalan, tako da otpada varijanta u startu.

  2. Hej Sendvicari, … ovaj vam dira Klovna Marka i Acu (Srbina) Normalnog!!!? Udrite!

  3. Za Srbiju bi bilo najbolje da ni jedan od vas „prepostenih“ne postoji, pola je za ludaru a pola za mardelju.

  4. „Ni u slučajevima Kipra i Irske, niti u bilo kom drugom slučaju teritorijalnog spora posle Drugog svetskog rata, nikada nijedna strana nije bila spremna da u miru formalno odustane od dela svoje teritorije. To ne bi smela ni Srbija“, rekao je Jeremić.“

    A Čehoslovačka, SSSR, Finska, Italija?

    Samo ti laži narod kao i ovaj sad što laže i oni pre njega. Obožavam političare sa rezervnim pasošem što im se deca za svaki slučaj rađaju na zapadu…

    1. Borise, ne vredi više ništa Vaše botovanje. Iz Istorije ste verovatno imali neku dvojčicu. Ako Vama nije jasno da je Srbija sa ovima koje slepo podržavate u međunarodnom statusu koji je imala i u vreme Miloševića, većini građana Srbije, jeste. Tako, manite se ovakvih komentara. Režim će pasti, već se urušava, priče su sve nesuvislije, vide to ljudi i u mraku koji je Vaš voljeni vođa napravio.

    2. nivo botova je sve niži i niži. ni jedna od navedenih država se nije odrekla ni jednog svog pedlja zemlje u miru. Češka i Finska su svoju tvrdoglavost na kraju platile žestoko. A ovaj naš otkad je došao na vlast govori da je spreman na kompromis, čime praktično govori svo vreme da je spreman da prizna kosovo samo da i on dobije nešto da može da maže oči domaćoj javnosti, odnosno našem borisu i sličnima.

    1. Pa bogme sve sto je sada govorio o Vucicevim tajnim muljavinama, bilo je sto procenttno tacno.

  5. Valjda će Jeremic konačno da shvati da su statistička greška i da prestanu više da se glupiraju.

  6. unazad par godina sve što je pričao ispostavilo se tačno. a čim vidim koliko botovi pljuju jasno je šta vučića najviše boli. sa zadovoljstvom čitam svaku izjavu jeremića jer se ispostavilo da nas je jedini izveštavao šta ova nakaradna vlast radi nama iza leđa.

  7. Savet koji Vučiću daje Vuk Jeremić o „normalnosti predsednika “ , je izlisan ,jer se ni slep čovek ne može da pravi da nije slep.
    Isto tako se

    ne normalni covek ne može da pravi da takav nije …

Ostavite komentar


Politika

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika 10

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika

Iako je najavljivana za kraj februara, sredinu marta, pa za početak aprila, novu vladu, Srbija će dobiti tek za prvomsjake praznike, i to nekoliko dana pre isteka zakonskog roka za formiranje izvršne vlsti. Sagovornici Danasa ocenjuju da su razlozi za ovakvo prolongiranje kontituisanja vlade višestruki, da to govori o nestabilnosti u zemlji, da postoji ogromno neslaganje unutar Srpske napredne stranke, ali i da je najvažnije to što Aleksandar Vučić uživa u tome da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana, uprkos tome što se još 17 decembra znalo da SNS ima većinu za formiranje vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.