Jeremić: Zahtev za veto Rusije i Kine je ‘zalivanje cementa’ na pitanje članstva Prištine u UN

Ostavite komentar


  1. Rusiji ne ide u prilog da reauguje vetom zbog aneksije Krima sa izgovorom o referendumu tamosnjeg stanovnistva.Mnogo je realniji veto Kine zbog Tajvana koji se odcepio i to Kina ne priznaje.

  2. Nece valjda grad Pristina da trazi clanstvo u UN. Rec je o Kosovu. Koje vodi vlada Kosova. U kojoj su koalicioni partneri Srpska lista i Kurtijeva stranka

  3. UN je forma u raspadu, onog trenutka kad rusi okrenu ledja UN, raspasce se i sve povelje bice bezvredne.Ova zima je kljucna po tom pitanju i opstanku Ukrajine i Evrope.

  4. Jeremicu iz sveg srca hvala na pitanje koji si postavio medjunarodnom sudu pravde, odgovor tog suda nama je mnogo mnogo pomoglo u ostvarenju nase nezavisnosti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.