Jerkov: Članovi DS da prekinu da diskredituju svoje saborce

Ostavite komentar


  1. Znači sad bi da smirujete situaciju kad ste osetili čvrsto, a pre neki dan ste bili u Kragujevcu da podbunjujete gradski odbor protiv bojkota, nisam baš siguran da biste se sad ovako pomirljivo ponašali da niste tamo doživeli fijasko. Rukovodstvo stranke ne sme da dozvoli da ovo sve tek tako prođe, lepo je jedan komentator već predložio pre par dana, treba vas smeniti sa funkcija u stranci, ali vas ne isključivati iz članstva, tako da ako među vama ima Vučićevih krtica oni će sami istupiti iz DS-a i otići kod njega.

  2. Clanovi DS da
    se ujedine i prestanu sa medjusobnim pljuvanjem !

  3. Ako je iskren, ovaj tekst (izjava) je upravo ono šta i kako odgovorni članovi stranke (bilo koje) treba da rade. Kada većina izabere vođstvo, organe stranačke uprave, onda treba da se povinuje odlukama tih osoba, orgqana. Naravno, svoja mišljenja (za ili protiv, ili neke nove ideje ) moraju redovno da iznose na redovnim sastancima i međusobnim kontaktima a ne u štampi (pogotovu kada su tabloidi u pitanju, sa njima svaka normalna stranka treba da prekine kontakte, sem zvaničnih saopštenja namenjenih kompletnoj štampi).

  4. Pa i ja sam član DS-a, mnogo pre nego ste Vi postali, pa sam naučio nešto o parlamentarnoj demokratiji, a to znači da kada stranački organi donesu odluku onda sva raspreva u medijima prestaje. Vi iz DS, koji smatrate da pravila za vas ne važe grdno se varate. Čomićka, Mićunović, Šutanovac pa i Vi draga Jerkov, pa gospođa koja je skoro gostovala na RTS-u, ne zaslužujete plavo-zute boje. Potražite uhlebljenje kod drugih. Potražnja za intelektualcima kao što ste vi je velika, naročito pred ove izbore na koje ćete učestvovati.

  5. … ova stranka decenijama ne menja svoje poslanike, uvek su isti na listama tako de su oni za izlazak na izbore. Čomić, Vučković, i ostali misle da su rođeni da budu poslanici. Ti poslanici su i uzrok gašenju stranke koje je koliko vidim upravo započeto!

    1. Ds je jedina stranka na Svetu koja svojim delovanjem rasteruje svoje članstvo!!!

  6. gospodo DS poslanici (Jerkova, Balsa, Gordana,Kena…) mislili ste da je Lutovac „zalutao“ pa cete lako da ga preveslate. Polako vas GOSPODIN Lutovac dovodi tamo gde treba. Mnogo ste se vi uzdigli. Ne kaze se dzaba „daj nekome vlast pa ces videti kakav je covek“. Ova Jerkova mi je bila simpaticna jer je delovalo da moze da bude nosilac „vetra“ promena, ali eto, covek se prevari. Malo si se kasno setila Jerkova gde pripadas. Vec si napravila nekoliko iskoraka van okvira stranke. Zaboravili ste Jerkova da vas narod gleda.

  7. Doktor nauka alexandra jerkov, molim! jerkov Dr. alexandra. Stigla Sosa i da doktorira! U ruiniranim i unistenim svim institucijama! Probio prvi canak, usla u parlament, vidla lokalno – globalno, preletela u ds i sad, naravno, nikako i niposto ne bi otud da izlazi! Pa mandat, pa imunitet, pa i skupstinski restorancic, pa dnevnice i stan u bgdu, pa putovanja po celom svetu kao drugarica clan o(d)bora, pa.. milina jedna! ‘Jer voli srBiju’!
    Sacuvaj nas boze ovakvih (ne)ljudi, politickih, moralnih i telektualnih konvertita i prokletih karijerista !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.