Jerkov: Novi Sad zbog Maje Gojković pred bankrotom

Ostavite komentar


  1. Joj bolje da cuti ova Jerkov jer kad su imali vlast u svojim rukama sve firme su doveli do stecaja a ona ce nekom o bankrotsktvu ,pa krivo joj sto sad je drzava u plusu i zadovoljni grdjani jos jednom cu reci a ne pojedinci u njihovo vreme i niko vise.

  2. Pazi da ne, neko se plaši anketnih odbora. Ovakve izjave ne služe ničemu, jeftino politikanstvo od ljudi iz ds-a, bolje bi im bilo da se bave ozbiljnijim stvarima, unutrašnjim dijalogom o KiM na primer.

  3. Kakve gnusne laži iznosi gospođa Jerkov! Prosto za nepoverovati! I to još o Maji Gojković koja je mnogo doprinela razvoju Novog Sada! Strašno, koliko Jerkov laže!

  4. Maja lopuža? Prosto za nepoverovati. A uvek je u tako finom društvu. Plače "Požarevac" za njima. Toliko bezazlenih džeparoša zauzima njihova mesta u državnim "hotelima" za prepoštene.

  5. Treba istraziti , da je MAja za vreme gradonacelnikovanja u ime "zahvalnosti" dobila u "Merkatoru" i jedan lokal / koji je i otudjila/.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.