Jerkov: Šešelj uživa podršku vlasti

Ostavite komentar


  1. Ne. Seselj je vlast, i to od trenutka kada se vratio u Srbiju 2014. godine. Nikolic i Vucic su samo bili zamazivanje ociju pristojnim ljudima i medjunarodnoj javnosti, koja je tolerantna na ovakvu politicku devijaciju u Srbiji, jer ih je bas briga za gradjane Srbije. Cercilovski receno strani faktor bi se udruzio i sa samim djavolom, a kamoli sa Seseljom end co. samo da otcepe najbogatiji energetski deo Srbije, to jest Kosovo i Metohiju.

  2. Da Seselj za svoje ponasanje ima podrsku vlasti znaju sto bi se u narodu reklo i ptice na grani.Na sceni je izreka “Vuk dlaku menja a cud nikada“ pa bi mi bilo cudno da neki njegovi partijski drugovi koji su ga ranije podrzavali dok su bili clanovi radikalne stranke a sada napredne stranke mu okrecu ledja.Posto se nadlezni na sva zvona hvale da je Srbija pravna drzava ocekujem da se Seselj skloni sa politicke scene Srbije i posalje u politicku penziju koju odavno zasluzuje jer samo steti drzavi Srbiji i njenom narodu.Ratnim zlocincima kako je kazala Jerkov i nije mesto u skupstini Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.