Jevtić: Zahtev za povratak Srba u vladu

Ostavite komentar


  1. Evidentno je da Srbi ne mogu puno da utiču na razvoj situacije na Kosovu, sem da ostanu pri stavu da ga ne damo. Pitanje je samo dokle će međunarodna zajednica sa Albancima ići u svom bezobrazluku i da li će im Rusija u tome stati na put.

  2. Srbi moraju da budu aktivni u svakom segmentu bez obzira na njihove napade protiv nas.

  3. Nije mi jasno zašto EU uopšte razmatra opciju da se formira tzv. vojska Kosova!? Separatizam uvesti u legalne tokove a povrh svega, razmatra se članstvo u Interpolu, nečuveno!

  4. Lepo je sto gospodin Palmer trazi da se Srbi vrate u kosovsku Vladu,ali ta molba ne moze da bude uslisena.

  5. Smatram da Srbi treba da budu u vladi Kosova, jer je to autonomna pokrajina Srbije. Mi treba da se pitamo za sve šta treba da se desi, ali naravno moraju da se pitaju i nacionalne manjine a to su Albanci koji danas čine tamo većinu. Veoma je važan miran odnos da bi se pregovori između Beograda i Prištine nastavili u normalu.

  6. Sve dok SAD podrzavaju tu laznu vojsku, nema sta nasi ljudi da traze u toj kosovskoj vladi.

  7. Metju Palmer bi tako zeleo da da legitimitet toj laznoj vojsci, Srbi nece biti deo te igranke.

  8. Što da se vrate, samo da legalizuju ova divljaštva, treba se oštro suprotstaviti tome i bojkotovati institucije takozvane države Kosovo, dokle više mi da činimo kompromise i da se zalažemo za mir a da oni samo podmeću nogu i sabotiraju sve naše napore.

  9. Srbi ce se vratiti u vladu istog momenta kad se prestane sa formiranjem vojske Kosova!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.