Joksimović: Demonstracije ukazuju na krajnje opasne namere

Ostavite komentar


  1. To su opasne ideje… to je opasna muzika, to su opasne frekvencije!

  2. Rece bivsa urednica „Velike Srbije“, ministarka za evropske integracije.
    Seseljevi djaci se izivljavaju po Srbiji.
    Gotovo je sa tim, zivi bili, pa videli.

  3. Ukazuju Joksimovićka. Vreme je da pakujete kofere. Nema mesta autokratiji i diktaturi u srcu Evrope. I nema te sile koja će ljude zadržati u kavezu. Zar vam devedesete nisu bile dovoljne da naučite ili vam je moć popila pamet?!

  4. Koje institucije? Mi institucije nemamo. Hiljade afera a te institucije nisu rešile niti jednu. Mora li narod da radi njihov posao?
    Predsednik nema ovlašćenja da uvodi policijski čas. Gde su te institucije da štite Ustavni poredak.
    Zato ne uzimajte institucije u usta, vi koji ste ih uništili.

  5. A izvinite ko je ova? Ona koja zastupa nečije ili narodne interese? Da li se narod na nečemu izjasnio da svi hoće u EU? Koja je većina da ide a koja da neće u EU? Ko to za narod odlučuje da bi ona bila ministar za integracije? Ko je dobio mandat da radi van Ustava nešto što za šta po zakonu i Ustavu nema prvo? Ko može sam da odlučuje i o Kosovu pa pregovara “ u ime naroda“ a narod ne zna o čemu i do koje granice sme da ide? Ko po ustavu i zakonu sme da odlučuje o razgraničenju, o potpisivanju bilo čega što nije po Ustavu i odobrenju samog naroda? Ko se postavlja kao vlast IZNAD naroda?

  6. Ženo daj rakiju, pravi salatu i kuvaj ručak, mani se politike, 5 oktobar može opet, sedi ti kući.

  7. Napadi na policiju? N1 snimio policajca prebio cetvoro mladica sto su samo sedeli na klupi. Ovo je policijska drzava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.