Joksimović i Fratini: Srbija zaslužuje da bude deo EU

Ostavite komentar


  1. JOŠ,,srećom, jedan,,odličan,student,,koji još nije naučio da geografka i politički i pravno sređena zemkja nisuisti par rukava,akojoj još nije jasnobar poslednje ,događanje,u fistu,i,,kompromino,,rešenje,, pa gođš jura islični,,ib““vestirtorski,,podughvati, nemora baš da nas ,,uverava,, svakodnevnim,,ekskluzivama da se NI MAKLA NIJE OD ,,SAOPŠTENJA,, I DA JE POSEBNO,,PEKU,,ONE,,TEME,23,I 24, NA KOJE UVEK,,SLUČAJNO ZABORAVI,,.Ako su poslednja ,,događanja,, u FIATU,GOŠI,JURI,I SLIČNIM,INVESTITORSKIM,PODVIZIMA,, U SRBIJI Kako to da su na drugim destinacijama gde su ovakvi,investitori,, bez sličnih,spasavanja, nezaposlenih svedenih na parijske mase,.,,baza,za,,ivestitore,,

  2. Da sam kojim slučajem simpatizer vladajuće koalicij predložio bih im da na čelo Ministarstva za evropske integracije imenuju F A C U koja ( sem k u l t u r e , p a m e t i i z n a nj a) i pojavom ostavlja dobar i p r i j a t a n utisak. Što bi Bas rekao : mislim da ste razumeli šta sam hteo da kažem.

  3. Radi ugleda NAJUGLEDNIJIH i NAJPISMENIJIH dnevnih novina na ovim prostorima, mislim da bi trebalo podići kriterijum kada je reč o objavljivanju komentara koje vam šaljemo. Nerazumljivi i nepismeni tekstovi ostavljaju mučan i nelagodan utisak na vaše stalne čitaoce. Hvala vam, ako ovo objavite!

  4. @Subotičanin. E, ali onda bi komentari odvukli svu paznju citalaca pa bi novinarima ostalo samo da pisu naslove. Nezgodno.

  5. Kako ova osoba bez srama uzima ogromnu platu a zna da ništa ne radi na dobrobiti građana. I da je ona jedina. Nego imamo čitavu gomilu nekih žena koje plaćamo za rad na "pristupanju EU" i veličanje NATO prijatelja međ““ siromašnim i gladnim garađanima Srbistana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.