Joksimović: Percepcije poremetile činjenice u izveštaju Evropske komisije

Ostavite komentar


  1. „Opsta ocena“ pozitivna?
    Da. Da.
    Ali kada ocenjuju perjanice sns rezima, brna bic, joksa, sa’ce i zoka sa slemom, nelica, zvonarka vuciceve skupstine, …

  2. Jadranka ne lupetaj !!! Iznisljas kojekakvu suplju terminologiju fa bi pokrila totslnu propast Srbije koju ste vi iz SNS-a napravili.PROVALIO VAS CEO SVET TAKO NEBASPITANE NEOBRAZOVSNE I PRLJAVE.USKORO ZA VAS SAMO ZATVORI!!!

  3. Mi koji imamo pristup na ono malo slobodnih medija jasno smo čuli šta stvarno stoji u tom izveštaju, mnogo daleko od dobrog. Ova gospođa svesno laže jer to ide onima koji gledaju RtS i ostale proroežimske medije na nacionalnoj frekvenciji a nemaju pristup slobodnim informacijama.
    E zbog toga Srbija nema slobodu medija, da bi narod mogao da se obmanjuje i vara. EU se može zameriti mnogo toga ali u ovom slučaju jošsu bili i blagi.

  4. Percepcija poremetila čistoću činjenica.Kakva percepcija, kakva čistoća činjenica?Da li znate šta uopšte govorite, ili samo lupetate? Činjenica je da gubite podršku EU i to je precepcija, jedina.Percepcija je da niste uradili puno toga od domaćeg zadatka, pa Vam je sada sve politizacija. Vas i vašu vlast treba da je sramota.Podnesite ostavke ako niste u stanju da izvršavate domaće zadatke.

  5. Ministarka Joksimović oseća potrebu da se pravda jer će dobiti packe od „glavnokomandujućeg“ iako nije direktno kriva za negativan izveštaj Evropske Komisije. Žao mi je Naprednjaci, ali taj izveštaj je apsolutno tačan. Svaka čast Komisiji. Sada vlast treba da se dobro preispita šta i kako radi.

  6. Po ministarkinom mišljenju, skoro sve što piše u izveštaju je politička ocena. Pazi sad, ako ne prihvataš ocene iz izveštaja od onih za čije je tvoje ministarstvo zaduženo, onda daj ostavku, pa nastavi da pljuješ i osporavaš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.