Jovana Stojković i njen pokret prešli u Stamatovićevu Zdravu Srbiju 1Jovana Stojković/Foto: Zdrava Srbija

Jovana Stojković i Pokret Živim za Srbiju, koji je predvodila, prešli su u Zdravu Srbiju, čiji predsednik je Milan Stamatović, inače i predsednik Opštine Čajetina.

Stamatović je to saopštio na današnoj sednici Glavnog odbora Zdrave Srbije koja je održana na Zlatiboru, a kojoj je prisustvovala i Jovana Stojković.

Stamatović je rekao da se njegovoj stranci „pridružio Pokret Živim za Srbiju“, za koji je rekao da ga „predvodi mlada, časna i hrabra lekarka Jovana Stojković koja, kao i njen pokret, već godinama živi za Srbiju i ne da na Srbe i Srbiju“.

„Program Zdrave Srbije uvek mogu potpisati. Tu nema nikakve ideološke razlike i to je program koji nije samo na papiru već on je životan, pogotovu ovde na Zlatiboru“.

„Politiku, od predsednika države do najnižeg lokalnog činovnika, moramo vratiti da služi narodu i ja ću rado biti deo tog procesa“, poručila Jovana Stojković.

„U politici retko možete da nađete nekog korektnog partnera koji drži reč. Mi smo to pronašli u Zdravoj Srbiji i to je glavni razlog zbog koga smo odlučili da nastavimo našu saradnju“, dodala je bivša predsednica Pokreta Živim za Srbiju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari