Jovanović Ćuta: Ekološki ustanak od Grenela i Kušnera traži informacije o Generalštabu, ovo je rušenje srpske države

Ostavite komentar


  1. Drskost je da Aleksandar Vucic poklanja ono sto nije zaradio ili sto mu nije babo ostavio.Posto je presao granicu dozvoljenog ne treba da mu padne na pamet da poklanja nesto sto je i nase.Valjda se i mi pitamo.

  2. Pored nakaznog Beograda na vodi lociranog gde mu mesto nije, onih ružnih kula na kraju ul Kneza Miloša koji se ne uklapaju u ambijentalnu celinu same ulice, sad treba i Dobrovićevu Sutjesku zameniti sa kič tri solitera. Posebno što tu nije mesto hotelima. Stvarno se čovek pita postoji li nešto što ova vlast može da uradi a da to bude u najmanju ruku dobro. Lično ne veruijem.

  3. Bolje da se napravi bilo šta nego ruševina ovako da stoji i da se neko još nagrdi.

  4. Ako nećete da se hotel sa 5 zvezdica gradi u Beogradu slobodno pošaljite u Vojvodinu mi sve primamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.