Jovanović: Gradonačelnik da smeni Folića

Ostavite komentar


  1. za pet godina nas neće bti ili ćemo biti na putu oporavka a u oba slučaja bez političara kaže:

    Pogrešno, kroz pogrešno! Gradska vlast ne služi tome da ispinjava želje opozicije a još manje tome da sprovodi ideje a na poslednjem mestu ako su te ideje od strane opozicije. Gradska vlast služi tome da za procenat zadovoljava interese ekipe sa kapitalom bez ikakvog reda i zakona pa se tako po pravilu dešava da je to ekipa kriminalaca a kapital je novac stečen švercom cigareta i goriva devedesetih, preko uvak aktuelnog prometa narkoticima do krijumčarenja ljudima i unutrašnjeg terorizma. Ko se u takvim okolnostima zalaže za smenu Kurte da bi se ustupilo mesto Murti je ili a) glup ili b)pokvaren.
    Za detekciju gluposti nije problem, ona se odmah da videti i opozicija definitvno nije glupa što nas posredno dovodi do zaključka da je korumpirana i kao takva potpuno nepotrebna razvaljenoj i osiromašenoj Srbiji. Srbiji trebaju ljudi koji su iznad ovoga, koji nemaju puter na glavi, koji su svojim profesionalnim integritetom dokazani kao stručnjaci a takvih u politici nema – kio je lud da ide da krade par hiljada evra mesečno i da rizikuje zatvor kad taj isti a često i daleko veći novac može da zaradi. Stoga je kasta političara zauvek prokazana i jedini izlaz je da Srbije krene ka nečem što se naziva demokratija bez posrednika tj direktna demokratija u kojoj menadžeri pod ugovorom sprovode demokratsku volju većine a svoj ugovor menadžeri verifikuju na mesečnom nivou pa tako prvi put kad bukne afera oni idu i to u zatvor.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.