Jovanović (Metla 2020): Milošević nije zbog bojkota pao s vlasti

Ostavite komentar


  1. Miloševića,zadnjeg našeg predsednika da neuzimaš usta,nemožete da skinete strane postavljenike i našo si da pričaš o Miloševiću.Skidanje Miloševića je bijo državni udar a tvoja metla će samo pomesti maglu a ne okupatora i njegove sluge

    1. Neverovatno! Iz kog blata ste provirili, g. Milivoje? Čoveka koji je zavio Srbiju i Srbe (sa svih prostora) u crno (i ne samo Srbe, naravno), osobu koja je tvorac ovog današnjeg šljama koji je okupirao Srbiju, nazivate državnikom i čovekom sa karakterom? Ma ne vredi vas ni komentarisati, kao ni g. Jovanovića, koji se izvukao ispod Koštunicinog šinjela i sada glumi poštenje …

    2. Kakav komentator takav i komentar Covece prvo se opismeni ne pise se bijo nego bio Vi nepismeni oteraste skolovane ljude iz zemlje Ovoj vlasti ste najbolji jer moze da vas zedne preko vode prevede

  2. Nije ni bilo bojkota za vreme Milosevica,sem 1992,bojkotovao sam Dindjic a tad je bilo najblize za obaranje vlasti,bio je sumnjiv taj bojkot.

    1. Verovatno zbog tvoje starosti i slabog sećanja pogrešno navodiš godine i događaje iz ne tako davne prošlosti. Izbore za krnju yu tzv. SeReJe maja 1992.g. bojkotovalo je pola tadašnje SR Srbije i sve opozicione stranke dok je na njih izašao sps,srs,sk pokret za novu jugoslaviju (julijana marković i komunjarski generali koji su i rasturili SeFeReJot) i zabludeli spavač dba milan paroški. Posle deset godina ta zemlja se raspala sama od sebe jer što kažu naši stari što se kuso rodi kuso i umre.

  3. Milošević je otišao pre 20 godina Ondašnja i sadašnja situacija se nikako ne mogu uporediti. Njega su spašavali ratovi i demagogija da brani Srbe. Vučićć pokušava održati vlast lažima,, fingiranjem situacije, a u stvari prodaje oružje, proizvodi drogu i tako puni budžet. Tetka iz Kanade živi takao blizu u Jovanjici. Doći če i kod vas Koštunicinih ta metla, Imate dosta toga na nam obrazložite. Zato što ne znate uporedjujete današnje stanje sa Miloševićem, a ono je neuporedivo.

    1. Da se razumemo ,taj skorojevića politički , je bio seme ovom današnjem ZLU Vučiću ….

  4. To svi znamo. Naime njega je Kostunica uhvatio da krade glasove i morao je da ode i da proglasi Kostunicu za novog predsednika Srbije. I jos nesto najvaznije umesto sto je poslat u Hag trbalo je da mu se sudi u Beogradu kao lopovu za kradju glasova.

  5. Cenim racionalno razmišljanje, jer bojkot propagiraju, nažalost naivni i medju njima poneki jako glasni, koji njuše trag novca, uz neizrečena, ali podrazumevana verovanja da će se Vučić jako postideti ili da će ga odmah i preko noći srušiti neko čudo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.