Jovanović: Na izbore da ne bi izneverili zbunjene ljude

Ostavite komentar


  1. Potpuno je u pravu gospodin Jovanovic. Ovi takozvani izbori ako ne rasveste zbunjeni narod, nista drugo nece .

  2. Postoje dva posebno istaknuta Vučićeva klovna, Vulin koji bi još uvek da malo ratuje sa susedima, i Čeda…koji je tu uvek kada zafale pomirljivi tonovi, koji se za ulazak u EU i trajno pomirenje bori davanjem podrške i legitimiteta upravo onima koji su nas decenijama unazad udaljavali od tih ciljeva i normalnog života. Da li ovaj potonji misli da će ga zidovi njegove hacijende zaštiti od moralne odgovornosti, a moguće i neke krivične, ukoliko opstanemo. E u tome je kvaka, on će sve učiniti da nas ne bude, da ne bude pravne države, ponajbolje nikakve, jer onda neće brinuti o meniju kuhinje srpskih kazamata.

  3. Biće lepa dugodnevnica. G. Jovanović će da glasuje za svoj tal iz naprednjačkog kazana. Ja ću ostati kod kuće i jesti sarmicu od zelja sa ovčijim kiselim mlekom.

    1. Hvala za predlog menija za taj dan.Pridružujem se.Mogli bi da taj 21. juni nazovemo „Dan sarmica od zelja“.

  4. Zašto idete sa manjinama na izbore? Verovatno samo zato jer jedino tako možete preći cenzus, pošto je on garantovan manjinama. Muka mi je od vas.

  5. Ti si sa njima drugar o zbunjeniji si od svih.Kakav sajam kvazi lidera koji su decenijama na sceni.Sklonite se da disemo!

  6. Nadam se da posle ovih izbora neću više Čedu videti u politici.

  7. Jovanovicu, imas moju podrsku!! Da narod malo bolje razmisli i vidi da sve sto si pricao 10g unazad sve je doslo do toga, cak i nas Vojvoda koji je pljuvao po evropi i amerima sada im ljubi ruke, nikada nisam video da ti radis to!! Nastavi tako i videce Srbija da mi druge komsije nemamo nego ti koji nas okruzuju i prvo sa njima da se pomirimo , pa onda sa ostalim svetom, kada je mogla Nemacka mocice mo i mi!!, A to mafija legija, Siptar i ostala bulumenta ostavi neka pricaju ove postenjacine kojima je moral strana imenica i ruke uprljane krvlju!! Zelim ti uspeha na izborima!!

  8. Da se ne lazemo, to je borba za mrvice koje udeljuje prvorodjeni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.