Jovanović: Nećemo prihvatiti bojkot samo zato što na njega pozivaju Đilas i Jeremić ili Dveri

Ostavite komentar


  1. Znamo te nulo kada si minus jedan bila.Pa normalno da si uz Vučića,nije Fidelinka mala firma pa da je tek tako izgubiš,a „krvavo“ si je zaradio.

    1. Krvavo i te kako,jedan dan staza nema a ima covek firmu,samo da au dzepovi puni nista drugo nije bitno

  2. Lik i delo Cede Jovanovica je potpuno nebitno. Njegov biracki korpus se krece oko statisticke greske ili broja nevazecih glasackih listica. Ceda kao licnost je osoba bez nekakve profesije. Obican parazit, naviknut da zivi od donacija i drzavnih apanaza. Sve u svemu, njegovo misljenje i njegovi stavovi su potpuno nebitni. Utice na javnost isto toliko koliko i kolebanje indijskog okeana na rod mandarina u palestini. Pa ne znam zasto objavljujete sve to. Svrsihodnije je a i celishodnije da objavite misljenja tamo nekog Pere, Zike, Tike ili Mike.

  3. Ko si ti, nulo jedna? Dan rada nemaš u realnom sektoru, a vlasnik si firme koja je bila u stečaju.
    Zato si završio političku karijeru pre nego što si je ozbiljno i počeo, to si se namirio. Zato ćuti, nulo jedna.

  4. Čeda se jednim delom slaže sa stavovima i projektima sadašnje vlasti , a jednim delom ne. On neće bojkotovati izbore , pa će tako formirati jednu posebnu međustruju koja će biti namenjena svima onima koji se ne pronalaze ni u stavovima opozicije, a ni u stavovima vlasti. A na idući izborima će pokupiti glasove onih koji hoće da glasaju ali ne i SNS,tako da ova situacija Cedi možda ide na ruku.

  5. Si zadovoljan Cedomire? Evo svi rezimski mediji su te citirali. Sto lepo ne izadjes na izbore na listi sa SNS? Kao da je tajna da si i ti jedna od supozotorija AV. Uostalom, ko tebe pa zove na bojkot, koja si pa ti opozicija?

  6. Nismo ni ocekivali da ti prihvatis bojkot, a nisi ni pozvan , tako da opusteno…

  7. Čedomir Jovanović je vlasnik Hotela 1000 ruža na Avali i ima ogromno imanje u Kozarskoj Dubici Republika Srpska

  8. zašto bi dozvolio da ga poistovećuju sa ovakvima i posle tolikih godina u politici prljao svoje ime

  9. Kad bi opozicija malo više slušala šta Čeda priča, nešto pametno bi i naučila.

  10. Redovna kolumna. Dzipovi, jahte, vile, hoteli, fabrike, letovanja, planinarenja, odela, … bez dana radnog staza, a vec duze vremena i bez biraca. Pa kako Cedo ?

  11. Kraj puta. Preregistruj svoj LDP Cedo, u neki NVO, i pocni da se bavis aktivizmom. Ovo sto ti radis je odavno prestalo da bude suvisla politika i postalo cisti egotrip, agitovanje i verska propaganda. Posto ocigledno ne umes da napravis razliku izmedju svoje profesije i profesije tipicnog svestenika, vreme je da se batalis politike i nadjes sebi nekakvu ‘Fidelinku’ u kojoj ces da pravis spagete …

  12. Ne brinite i sledece sezone ce Ceda biti u parlamentu jer niko osim SNS i njega nece izaci na izbore tako da ce od AV da dobije neophodnih 5% da i dalje sedi u skupstini, pomaze crnu koaliciju i dobija bespovratne kredite za svoju Fidelinku i hotel. Diktatura je uvek nekom i vise nego majka!

  13. Bas me zivo zanima da li LDP jos uvek postoji.Koliko se secam na poslednjim izborima je partija Cedomira Jovanovica postigla veoma los rezultat.Jasno mi je da je Cedomiru Jovanovicu udobna fotelja i funkcija privlacna pa je nastavio da se namece SNS-u.Steta je sto je kao lider, misleci samo na svoj licni rejting unistio partiju koja je mogla da ima sjajniju buducnost.Ponovo se pitam da li LDP i dalje postoji a sto Cedomir Jovanovic nece prihvatiti bojkot nije ni bitno jer ce to verovatno biti jos samo jedan glas SNS-u od gospodina koji je alergican na bojkot.

  14. Teško je reći “imalo bi smisla”, možda pre “bilo bi politički verodostojno”, samo da nije izrekao ovaj poslednji pasus… Demokratija, razvoj ljudskih prava i gradjanskih sloboda?! I baš zbog toga nećeš da bojkotuješ Parlament, i nećeš na ulicu… Štiteći ove atribute slobodnog društva zajedno sa Vučićem, Radonjićem, Veselinovićem i Zeljom?! Ima smisla…

  15. Kazes cedo da se opozicija krije iza nezadovoljnih gradjana. Znaci jasno ti je da su gradjani u velikom broju nezadovoljni i boli te uvo. Imas li ti neki plan ili aktivnost da ne bude toliko nezadovoljnih gradjana. A ne, tebi je najudobnije u fotelji i u Vucicevim skutima. Uostalom otkud ti u skupstini bez glasova sopstvenih biraca. Tu mora da je nesto mutno i prljavo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.