Ćuta: Osnivačka skupština nove stranke 5. juna

Ostavite komentar


  1. Ćuta treba da povede narod protiv otimanja prirodnih resursa Srbije od strane mitomana u tehničkoj vladi!!!!

  2. Cuta ili Zelenovic a Cuta nece.Bilo bi iznenadjenje ako bude neko treci.

  3. Znači opet je Srbija na Startu tj na „ispočetka!
    SADA PITAM …!!!
    Dali su građani Srbije uopšte više zainteresovani za „NOVO“ i s p o č e t k a ???

  4. Nije mi jasno kako je moguce, da se ovaj tip predstavlja kao jedan od predvodnika „opozicije“, a upravo je potpuno isti kao oni protiv kojih se bori. Kakve su njegove kvalifikacije, odnosno iskustvo na polju ekologije?! Kakvo je njegovo iskustvo u politici?! Kako je moguce da su i vlast i „opozicija“ dosli do toga da ih zastupaju ljudi, koji uglavnom jedini svoj uspeh vezuju za ulazak u politiku.

  5. Koliko je puto do sada Čuta rekao da nešto on sigurno neće biti? Političar, partija, predsednik…

  6. Cuta ili muta, ma nisi ti mutav ,samo bi politizirao zbog kinte i bolujes da si neki k…. u tvom prevarantskom zivotu.

  7. Браво Ћута и Зеленовићу,
    Екологија не може без политике
    Живела осмо вековна Србија!

  8. Posle svakih izbora osnivaju se neke nove stranke opozicije da zamlacuju narod. Te da se konstituisu organi,te da se odrzi skypstina,pa donese statut…itd…itd…ibprodje tako par godina I onda sve ponovo iz pocetka. I tako u krug

  9. Verujem u Cutu.Srcem i dusom je predan zemlji,ne da se,uporan,pa i nepobediv.Obradujem se kada vidim njegovo posteno lice na drustveno-politickoj sceni.

  10. Један поштени и вредни човек ,који треба да поведе Србију против злотвора из црноцрвене коалиције. Волео бих да у тој екипи буде и М.Алексић, Борис, проф.Биљана Стојковић, Професори Теодоровић, Првановић ,новинари Дража Петровић,Георгијев…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.