Jovanović: Plaćamo račun čudnovate politike, 1.001 razlog zašto da ne idemo u EU

Ostavite komentar

  1. Немаш бриге, нећемо у ЈевРопску Унију, али ваља их замајавати да хоћемо.

  2. I za saradnju , bez članstva , sa EU ostali bi nam isti uslovi.E , sad zamislite vraćanje viza , uvođenje carina i povlačenje EU investicija iz Srbije.ALi ne boli njega to.

  3. Trenutno on je jedan od retkih koji na jasan način predočava šta treba uraditi, šta menjati, šta su konkretni odgovori na izazove i zato ga je jedan deo naroda razumeo. Obrazovan je, jasan i linije koje povlači su ogromnim delom baš crvene linije velikog dela naroda. Zar nije uspeh što mu sada veruje više naroda nego Vučiću i to bez ikakve medijske podrške?

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.