Jovanović: Vesićev petogodišnji plan za čistiji vazduh samo krizni marketing

Ostavite komentar


  1. Eto. I kada čovek želi nešto da promeni, ne može, zato što će stalni kritičari iz opozicije uvek kritikovati.

    1. A da su ti kritičari i oni u čije ime pričaju bar nešto uradili po tom pitanju dok su vršili vlast.

  2. Pojedinci se ponasaju kao da zagadjen vazduh ima veze sa tim ko je na vlasti. Sramota. I dok se kao drustvo borimo za cist vazduh, i zdravu zivotnu sredinu, uvek se nadje neko pametam kao sto je Jovanovic da osudjuje i ismeva.

  3. Svi znaju šta treba,a niko se nije uhvatio za problem. Pustite ljude da rade, kad vi niste znali

    1. Botovi,botovi.Daje li vam licno Vesic sendvice?LBravo Jovanovicu…kad ce taj Hucicevsko-Vesicevski metro.Posto nisam iz Bg,uvek me iznenade blikirane ulice.Vozila ogroman broj i samo stoje u nekim cepovima…Vesic?

  4. Ako ikada, ali ikada, budeš u prilici da nešto rešavaš ti se javi. Vaše vreme i rezultati su već vidjeni, narodu se to nije svidelo, zato menjaj profesiju

  5. Pusti ti Vučića, počni prvo od sebe. Očekukete da vas narod podrži a ništa ne umete da ponudite. Samo o Vučiću pričate, kakva ste vi opozicija?

  6. Vesic ima plan da nam popravi zivotnu sredinu, stvarno je glupo tome se protiviti zato sto ga ne voli.

    1. Svi bi zajedno trebalo da podrzimo taj plan a ne da se protivimo zbog toga ko ga predlaze.

  7. Eto samo kritike a bili na vlasti 10g i tada su radile kotlarnice bili autonobili jedino fabrike bile zatvorene i prodate a lozilo se i po kucama i nije bilo kuknjave i nista ne uradise za Srbiju a sad kuka i motika na zagadjenje i na vlast al jos malo do izbora

  8. Ovome je bitno samo to sto je privatno protiv Vesica a ne to sta ce nam taj plan doneti.

  9. Plan je napravljem ubrzo će se krenuti u realizaciju. U Beogradu nije baš toliko zagađen vazduh kao što se priča. Ali Srbija ima plan za budućnost da smanji štetnost zagađenja i svakako da svede na minimum.

  10. Zagađen vazduh nije samo problem današnjice, problem je jer se pre 20 godina o tome nije mislilo i ulagalo, a tada na vlasti nije bio Vesić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.