Jovo Bakić: Desničari igraju kako Vučić svira

Sociolog i jedan od osnivača Partije radikalne levice, za Danas o levici u doba korone, ekstremistima i vakcinaciji

Ostavite komentar


    1. Svakom normalnom bi se svidelo da čuje ovako nesto. Ali ja imam problem sto nikom ne verujem. Da pola od ovoga ispuni bilo bi bolje duplo nego i pozicija i opozicija zajedno. Jedna normalnost i ništa više. Ali to je izgleda najteže.

  1. Radikalna levica ??? To znaci boljsevizam !!? Neka hvala Jovo.Ne trebaju
    nam ,ni ultradesni ,ni ultralevi.Trazimo normalne.Svako “ultra” je propast.

  2. Meni politicka scena u Srbiji lici na scene sa kanala Animal Planet.Lav cereci ulovljeni plen (vlast),a hijene (opozicija),ga ometaju I kidisu na njegov plen.u zelji da ga se domogne.

  3. Kako bese vasa izjava o plivanju „necega“ po Savi? To bi trebalo da zaboravimo?? Zato ne bi trebalo da budete kredibilni sagovornik.

  4. Kako da budeš obavešten, Bakiću, kada svi lažu i nastaviće da lažu. Jer, poenta je u profitu, prvenstveno, a onda i u očuvanju stečenih pozicija. Briga nekog od njih za nečiji život. To su itekako dokazali u ovoj krizi. Posebno naš predsednik. Zaslužio je da robija doživotno. A ta tvoja radikalna levica može doneti probleme isto kao i desnica. To je stvar prošlosti, Bakiću. Pa ne živiš bre u Južnoj Americi.

  5. Koji je sad ovaj anaLitičar??? Ako su vam ovakvi najpametniji, nema vama spasa.
    Vučić je desničar koliko sam i ja Božić Bata. Vučić je iz komunističke porodice kao i svi na vlasti u zadnjih 30-75 godina.
    Udba se na vreme prešaltala okupatorima Srbije u službu da bi zadržala svoje pokradeno.
    Šta tu kome još nije jasno!?

    1. Ne gleda se nečija politika po porodičnoj prošlosti, nego po njegovim delima. A Vučićeva dela smrde kapitalizmom i nacionalizmom. Nema tu ni K od komunizma.

      U svakom slučaju, drago mi je da sam upoznao Božić Batu, pa makar i preko neta, pošto je vučić očito desničar.

      1. Očigledno ne poznajete puno desničara ako je po vama Vučić desničar. Vučićeva ideologija je lično bogaćenje, koje kao sredstvo koristi urušavanje srpskog društva i države, a kruna svega će biti i predaja teritorije. Desničarima se može štošta zameriti, ali ne i navedeno.

    1. ‘Oćemo obavezno vakcinisanje protiv zaraznih bolesti! Sloboda jednog građanina da bude bolestan prestaje tamo gde počinje sloboda drugog građanina da bude zdrav. Pošto vakcina ne može da štiti 100 posto, moraju se vakcinisati svi.

      1. Pravno gledano, prirodni imunitet je bar milion godina stariji od imuniteta vakcinacijom, koji je star 100-tinak godina. Ja idem na iskustvo, tj. priroda…

  6. Pa zar na vlasti nisu komunisti ?? Ili je opozicija komunistika sa prebogatim „levicarima“ kao sto je Djilas ?? Za Rimskog Papu se kaze da je komunjara a Staljin je demokrata…. Dogovorite se …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.