Jovo Bakić: Svi krajnji desničari jesu i antivakseri

Ko politički jača od borbe protiv kovid propusnica, prema sagovornicima Danasa

Ostavite komentar


  1. Znači da ultralevičari ne mogu biti antivakseri?
    Ma hajte prestanite sa sterotipima.

  2. Ja sam iskreni levicar ali
    u isto vreme me mozete nazvati i antivakserom . Veoma sam protiv korumpirane farmakoloske industrije i politicara koji je podrzavaju zarad licne koristi . Po mom , levicarskom ubedjenju zdravstvo treba da bude nacionalizovano i internacionalizovano , svakako ne u privatnim rukama .

  3. Ovaj Bakić je od mojih simpatija stigao do mog gnušanja. Čovek je načisto prolupao!

  4. Jovane Đorđeviću, da li iz svojih levičarskih ubeđenja odbijate i sve lekove? Pošto 90% njih proizvode iste farmaceutske kuće. Vakcina protiv kovida je malo dete po zaradi prema lekovima za čir ili dijabetes… O onkološkim lekovima da ne govorim.
    Po vašoj logici, vi ćete pre nevakcinisan potencijalno umreti (ili zaraziti nekog ko će potencijalno od korone umreti) od korone nego platiti za vakcinu svom percipiranom klasnom neprijatelju. To po meni nije dobar vid klasne borbe. Više ono – naljutio se kmet na selo pa odsekao sebi qrac. To sa levim idejama nema veze, samo sa lenjošću uma, vašeg.

    Šumadinac, ako bi mogli svoje intimne probleme i neargumentovane utiske da zadržite za sebe. Koga zanima dokle ste vi stigli? Nikoga. Ni-ko-ga.

    Ovo je neki raspored srpske desnice za široku publiku, daj šta daš.

    Čini mi se Bakić najviše u pravu kada kaže da je sns, organizacija maskirana u partiju ( deklarativno samo nacionalističku, bez ikakvih drugih ideoloških odrednica, i na strujz i na baterije, kako vetar duva, samo da zadrži poziciju za pljačku) uništio srpsko društvo, dodala bih, razbucao ga kao svinja mrsan džak. Prisustvujemo i neustajanjem učestvujemo u svojoj tragediji i sada i genocidu koronom. ( Nemojte se zavaravati zvaničnim brojkama, pacijenti umiru kao muve)

    Obzirom na to da nam je nacionalni prosek inteligencije ispodprosečan, globalno na ovo sad sa vakcinom možemo da posmatramo i kao proces evolucije i od državnog vrha medijskim manipulacijama orkestrirane (samo)eliminacije iz globalno gledano grupa slabijih primeraka. Što reče onaj mim: kovid 19 je mutirao iz virusa u test inteligencije.

  5. Nisam antivasker a nisam ni za kovid pasoše.Nije mi jasno da li nevakcinisane kojima se uskraćuju ustavom zagarantovana prava i ubuduće treba da plaćaju poreze i obavezno zdravstveno osiguranje kadepozita im se neprestano preti da neće moći da rade da se leče i sl.
    Da li je ovakva prisila ona demokratija za koju se zalažemo ili uvod u neslucenu diktaturu. Imamo li pravo sa ovakvom kapanjom za vakcinu da kritikujemo sadašnji režim? Šta je to što nas čini drugačijim

  6. Ja sam koronu prelezao kuci u avgustu prosle godine,nedavno sam vadio krv i jos uvek imam antitela,znaci posle 15 meseci i zasto bi me neko terao da primim vakcinu,i da nisam prelezao koronu,definitivno ne bih primio vakcinu

  7. Milorade, u tekstu je i receno da svako i levo i desno moze biti antivakser. Malo koncentracije prilikom citanja…

  8. Primicu kovid vakcinu, ali kad se zavrse ispitivanja i izadju podaci. Nadam se do leta.
    Ne znam zasto toliko delite narod. Vakcina je do sada pokazala da skoro ne deluje jer ima 3x vise umrlih i zarazenih na 60% vakcinisanih nego kada nisu postojale vakcine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.