Jubilarni protest u Požegi 23. marta

Ostavite komentar


  1. Proslavljaju jubilej? Cega, propagande nasilja?? Besmisleni su im vise protesti

    1. Ako nemaju smisla ne idi na njih i ne razmišljaj o njima i osećaćeš kao da ih nema.Nadam se da si ukapirao poruku,ako nisi to je zato što nerazumeš ni proteste.

  2. Opozicija može da protestvuje koliko hoće, ali ne može više da prevari narod svojim neiskrenim stavovima.

    1. Protestovaće dokle treba a posle više neće biti opozicija.A ti i tebi slični možda nećete imati želju da budete na suprotnoj strani pa čete probati opet da budete tu gde ste i danas samo pazite.Sada je sve zabeleženo u memorijama raznih računara tako da se ne uzdajte u nečije slabo pamćenje.

    1. U pravu si samo delimično ali kada se mediji oslobode sprovedu pošteni izbori i na videlo izadju svi vaši veliki uspesi i slepi će progledati i videti ko ste i kakvi ste .A onda će se narod vratiti pameti a vi tamo gde ste bili 7 oktobra 2000 godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.