Jutarnji list o protestima ispred RIK-a: Kriza u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Opozicija je svesna da je sve regularno i da je pobeda doneta voljom naroda ali žele silom da preuzmu vlast!

  2. Pobeda sns-a ok , dalje objasnjenja av koji jos nije zavrsio kampanju, to sve po „zakonu“ znaci po njegovom zakonu sve cisto. Normalno on je drzava, moze da se laje koliko god. Zapadu jos treba, istok takodje podrzava, tako da je narod nemocan
    Kad im dosadi nece njega juriti vec ce nas bombama po glavi
    Toliko.

  3. Bas nas briga sta Hrvati pisu i kazu,neka se drze,,ljepe njihove“nama je Srbija dovoljna.

  4. Prave od muve magarca i tako svaki put. Prosto ne mogu da se pomire ca činjenicom da su izgubili da je narod rekao svoje.

  5. Zao mi je sto nisam bila tamo. Prvo, bolesna sa a sad jos i bolesnija. Tako je to kad covek ima srce, dusu,obras i osecaj za pravdu. A drugo,promenila sam prebivaliste,sto ne znaci da sam bila „glasac“ i u BGD kao i moj pokojni muz. Volela bih da znam ko se potpisao umesto nas. More, moramo ih nekako zaustaviti pa da pocnemo da zivimo kao sav normalan svet. Inace, nestacemo svi mi, osim njih i njihovih prijatelja i brace iz sveta koji ce se baskariti na nasim vekovima stvaranim bogatstvima i dedovinama! Probudite se, „Cujte Srbi!“!!!!!

  6. A kod njih je sve cveće i proleće. Poljoprivrednici štrajkuju,ministar skrivio udes,gde je jedna osoba poginula.

  7. Ne sumnjam da među okupljenima ima i državljana Hrvatske koji su došli da podrže opoziciju u Srbiji.

  8. Nema to veze sa Hrvatskom vec sa Vucicem. Da je bilo manje djubradi sa obe strane ne bi do gluposti ni doslo vec bi se kao Cesi i Slovaci pozdravili uz pivo i svako na svoju stranu. Ono sto zulja je otrov uvucen u Srbiju a to je momentalno AV. TO treba iskoreniti iz ove zemlje. Budimo pametni za dolazece generacije!

  9. Nije kriza zato što nije samo Beograd Srbija, a što se tiče štrajkača, tu ima najmanje pravih srba, treba da se radi, a ne samo da se parazitira, da imate posla, ne bi bili tamo.

  10. Krizu prave oni koji nemisle dobro Srbiji i Srpskom Narodu. Strani plaćenici i domaći poslušni ci Zapada.

  11. Mislim da je sasvim irelevantno šta o Srbiji piše list iz neprijateljske zemlje. Samo obraćanje pažnje na to je sumnjivo samo po sebi. Iako ni meni to ne odgovara, izgleda da se jedino ne mire sa rezultatima jer su prognoze bile drugačije. Želja za klasičnom obojenom revolucijom. To nam ipak najmanje treba

  12. Prenosite vesti nasih komsija, ovim nacinom samo jos vise pravite mrznju izmedju gradjana Srbije

  13. „Господа“ из „Србијом против насиља“ нека од својих налогодаваца потраже смернице за демократско понашање, а не да оваквим својим срањима малтретирају грађане.

  14. Ko zna koliko je njihovih tu ubaceno,a I NATO agenata,mene samo cudi nasa policija sto to ne podavi kao pacove,nista ne preduzimaju protiv kolovodja,to mi je jako cudno.

  15. Skupila se grupa zeljna vlasti, greska grupa zeljna da rasturi Srbiju po zelji stranaca, a u SAD je demokratija???, ha pa su zabranjuju Trampu da se kandiduje za predsednika, pa gde je to najdemokratija???.

  16. Eee blago vama… o cemu bi vi pisali, da ne prenosite skribomanije, srpskih „prijatelja“

  17. Hrvati neka gledaju u svoje dvoriste , koje itekako treba pocistiti .A ovo dvoje sto strajkuju gladju cista laz ,drugi dan bi pali u nesvest .Narod je glasao , svako je glasao za onog kog smatraju najboljim. A zar ovi protesti nisu nasilje !!? Ako se ponove izborri zar to niije nasilje itekako jeste jer nemaju poverenje u narod.Silom do vlasti to hoce a vode se pod sloganom Srbija protiv nasilja, uvlace studente u nasilje, placaju mlade da prouzrokuju nasilje na protestu, zar za takve nasilnike da narod glasa !!!? Ako se ponove izbori ko god je imalo pri zdravoj pameti nece glasati za ovaj nasilnicki olos.

  18. Zašto pljujete ljude koji su izbore videli drugačije od vas?
    Av želi vlast po svaku cenu!
    Nije njega briga za narod!
    Kod njega postoji bolest: ja pa ja i opetja“
    Niko ne zna ništa osim njega.
    Sad udario na Univerzitet, da sve dobro uništi i stavi pod svoju šapu
    Stid me je umesto njega!

  19. Hrvati, gde vam je nasilnik nad trudnom zenom i decom ,suspendovani konzul, sto ga Grlic stiti?

  20. Preračunala se opozicija,Srbija bez nasilja a većih nasilnika od njih nema.Sve kroz nasilje i pre i posle izbora,čekaju pomoć od amera.

  21. Zar vi mislite danas u Srbiji zanima šta piše Jutarnji list no naistomste zadatku iz iste kuhinje.

  22. Svi govore i pišu “proevropska opozicija“ a ja to prevodim “podanička opozicija“, “peta kolona“, “salonska opozicija“, “ opozcija koja je otuđena od naroda“ . . .

  23. Protesti u pokušaju, preko kojih se želi destabilizovati država, odgovara samo neprijateljima Srbije, poput Hrvatske, Velike Britanije, pa i Nemačke, Holandije . . .

  24. Krize u Srbiji nema a Hrvati bi to hteli! Ali….džaba su krečili! Većina je izabrala a opoziciju nije pravo…pa nek idu gde im je bolje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.